Yapı Kredi Çağrı Merkezi'ne uluslararası ödül

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Çağrı Merkezi, Avrupa Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri'nde üçüncü oldu. Bankadan yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi...

Google Haberlere Abone ol
Yapı Kredi Çağrı Merkezi'ne uluslararası ödül

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Çağrı Merkezi, Avrupa Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri'nde üçüncü oldu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi Çağrı Merkezi, müşteri geri bildirimlerinin daha iyi analiz edilmesi ve çağrı merkezi çalışanlarının müşteri ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmesi adına uyguladığı NICE Speech Analytics ile Call Center Management Association'ın düzenlediği Avrupa Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri'nde üçüncülüğe layık görüldü.

Call Center Management Association'ın düzenlediği ve dünyanın önde gelen markalarının da yer aldığı Avrupa Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri'nde 119 firma içerisinde Yapı Kredi Çağrı Merkezi, "Müşteri İçgörüsünün En İyi Uygulanışı" kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, Yapı Kredi Çağrı Merkezi'nin kalite yönetiminde kullanılmaya başlanan NICE Speech Analytics ile verimliliğin büyük artış gösterdiğini belirterek, Yapı Kredi Çağrı Merkezi'nde yapılan görüşmelerin değerlendirilmesini ve raporlanmasını kapsayan NICE sistemi ile sağladıkları hizmetin kalitesini ölçebildiklerini kaydetti.

Yapı Kredi Çağrı Merkezi, Çayırova, Samsun, İzmir olmak üzere 3 farklı lokasyonda hizmet veriyor.

Yorumlar