Yanlış Anlama dede kimdir?

Yanlış Anlama filminde dede karakterini canlandıran oyuncunun kim oldu merak konusu oldu? Peki, Yanlış Anlama dede kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Yanlış Anlama dede kimdir?

Yanlış Anlama filminde dede karakterini canlandıran oyuncunun kim, kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Peki, Yanlış Anlama dede kimdir, gerçekte kaç yaşındadır? İşte Yanlış Anlama dede konusunda merak edilen bilgilerden bazıları: 

2017 yılının en iddialı komedi filmlerinden birisi olan Yanlış Anlama'da en dikkat çeken karakterlerden birisi doğal olarak "Dede" oluyor. 

Filmde "Dede" karakterini canlandıran oyuncu Bahadır Efe'dir. 

Bahadır Efe, 35 yaşında Ankara doğumlu genç oyunculardan birisidir. 

Grup Bomb üyesidir. Aynı zamanda profesyonel bir dançıdır. Dans öğretmenliği de yapan Bahadır Efe, 2007 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Oyunculuk kariyerine ise ATV'de yayınlanan Hepsi 1 isimli diziyle başamıştı. Daha sonra "Hükümet Kadın" isimli Sermiyan Midyat yapımı filmde rol aldı. 

Yanlış Anlama eğlencesi ve enerjisi yüksek bir film olarak dikkat çekiyor.

2017'nin en çok beklenen filmleri arasında ikinci sırada olan Yanlış Anlama 10 Kasım 2017'de vizyona girmişti.

Yanlış Anlama filminin oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh ile birlikte İlker Ayrık, Hakan Bilgin, Bahadır Efe, Duygu Karaca, Pelin Sönmez gibi isimler de bulunuyor. 

Öte yandan Azerbaycan'nın çok ünlü isimleri de kadroya eşlik ediyor.

Pervin Abiyeva, Islam Mehreliyev ve Ferda Amin gibi ünlüler filmde rol alan isimler arasında yer alıyor.

Bu eğlenceli komedi filmi Türkiye ve Azerbaycan'da bulunan iki ailenin komik macerasını anlatıyor.

Türkiye'den Azerbaycan'dan iki ailenin beraber geçirdikleri 10 günü anlatan filmde iki dilin hem yakınlığı hem farklılığı sonucu oluşan yanlış anlamaların getirdiği maceralar anlatılıyor.

Herkesin bildiği gibi, inen uçağa; uçak düşüyor diyen Azeriler'in hiç birimizin bilmediği daha nice kelime farklılıklarından meydana gelen komikler anlatılıyor.

Yanlış Anlama Dede kimdir

Yorumlar