Yankı Erel çiftlerde ikinci turda

- Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda gençler çift erkeklerde mücadele eden Yankı Erel ile partneri Jesper De Jong, rakipleri Kingsley-Nakashima çiftini 2-1 yenerek ikinci tura çıktı - Gençler çift kızlarda Selin Övünç ile Stefania Rogozinska Dzik çifti, 1 numaralı seribaşı Molinaro-Tauson ikilisine 2-0 yenilerek ilk turda elendi

Google Haberlere Abone ol
Yankı Erel çiftlerde ikinci turda


ANKARA (AA) - Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) gençler kategorisinde çiftlerde mücadele eden milli sporculardan Yankı Erel yoluna devam ederken, Selin Övünç elendi.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen turnuvanın onuncu gün mücadelesinde gençler çift erkekler ana tablosunun ilk turunda mücadele eden milli sporcu Yankı Erel ve Hollandalı Jesper De Jong ikilisi ile ABD'li Cannon Kingsley-Brandon Nakashima çifti karşılaştı.

Mücadelenin ilk setini 6-4 kaybetmesine rağmen çabuk toparlanan Yankı Erel ile Jesper De Jong, diğer setleri 6-3 ve 12-10 alarak maçtan 2-1 galip ayrıldı ve ikinci tura çıktı.

Gençler çift kızlarda ise Selin Övünç ile Polonyalı Stefania Rogozinska Dzik ikilisi, 1 numaralı seribaşı Lüksemburglu Eleonora Molinaro ile Danimarkalı Clara Tauson çiftine 6-3 ve 7-5'lik setlerle 2-0 kaybederek ilk turda elendi.

Yorumlar