Yankesicilik yöntemiyle telefon hırsızlığı kamerada

- Adana'da restoranda yemek siparişi vermek için sırada bekleyen kadının cep telefonunu çantasından çalan iki zanlı, güvenlik kamerasına yakalandı

Google Haberlere Abone ol
Yankesicilik yöntemiyle telefon hırsızlığı kamerada

ADANA (AA) - Adana'da iki kişinin restoranda yemek siparişi vermek için sırada bekleyen kadının cep telefonunu çantasından çalma anı, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Merkez Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde Buket K. (18), bir restoranda yemek sipariş vermek için sırada beklediği sırada yankesicilik yöntemiyle çantasındaki cep telefonu çalındı.

Buket K, çantasında cep telefonunu bulamayınca durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayıyla ilgili şüphelilerin kimlikleri belirledi.

Telefonu çaldığı ileri sürülen Mehmet T. (36) yakalanamazken, yanındaki arkadaşı Fehim A. (48) gözaltına alındı.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, cep telefonuyla konuşuyormuş gibi davranan şüphelinin yanına arkadaşını çağırmasının ardından yemek siparişi için sırada bekleyen kadının çantasından telefonu alışı yer aldı. Şüphelinin, arkadaşının ise hırsızlığı kimsenin fark etmemesi için yanında durduğu görüldü.

Şüphelilerin, restorandan ayrılması da güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yorumlar