Yankesicilik şüphelisi çift yakalandı

- Adana'da bir kişinin, otobüste öğrencinin cep telefonunu yankesicilik yöntemiyle cebinden alıp eşine vermesi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi - Benzer suçlardan emniyette kaydı bulunan çift, polisler tarafından gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol
Yankesicilik şüphelisi çift yakalandı

ADANA (AA) - Adana'da otobüste yolculuk yapan bir öğrencinin cep telefonunu yankesicilik yöntemiyle çaldığı iddia edilen çift yakalandı.

Alınan bilgiye göre, lise öğrencisi M.A. (17), polise başvurarak, merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nden bindiği otobüste cep telefonunun çalındığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, başvuru üzerine belirtilen otobüsü belirleyerek güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Görüntülerde, yaşlı bir yolcuya yer verip ayağa kalkan bir kişinin öğrencinin yanına yaklaştığı ve cebinden telefonu alıp yanındaki kadına verdiği görüldü.

Zanlının daha sonra telefonu verdiği kişiyle araçtan indiği belirlenirken, öğrencinin ise durumu daha sonradan fark ettiği tespit edildi.

Ekipler, görüntüdeki şüphelilerin benzer suçlardan emniyette kaydı bulunan Mehmet K. (28) ve eşi Hatice K. (44) olduğunu belirledi.

Şüpheli çift ekiplerin çalışmasıyla Yeşiloba Mahallesi'nde bir sokakta yakalanıp, işlemleri için Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.



Yorumlar