Yalı Çapkını yazarı kimdir, kimin eseri?

Yalı Çapkını dizisinde konu olan hikayenin yazarının kim olduğu merak ediliyor. Star TV'de yeni başlayan "Yalı Çapkını" isimli dizinin gerçek bir hayat hikayesinden uyarlandığı öğrenilince yazarı da merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yalı Çapkını yazarı kimdir, kimin eseri?

Yalı Çapkını dizisinin veya dizinin uyarlandığı kitabın yazarı kimdir, kitabın tam adı nedir soruları aynı isimli dizinin yayınlanmasından sonra merakla sorulmaya başlandı. Yazdığı kitaplardan uyarlanan eserlerle geçtiğimiz yıl birçok kanalda aynı anta reyting rekoru kıran yapımlardan hatırladığımız Gülseren Budayıcıoğlu bu sezon bir kez daha kendinden söz ettirecek. Yalı Çapkını yazarı kimdir?

YALI ÇAPKINI YAZARI KİMDİR?

"Masumlar Apartmanı", "Camdaki Kız", "Kırmızı Oda" gibi reytgin rekortmeni dizilerin uyarlandığı eserlerin sahibi olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserlerinden yeni uyarlanan dizinin ismi ise "Yalı Çapkını" oldu.

"Yalı Çapkını" bu aralar Star TV televizyon kanalında ilk bölümleriyle ekrana geliyor.

Filmin başrolünde Çetin Tekindor, Emre Altuğ gibi isimler yer alıyor. 

Yalı Çapkını dizisisinin hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu'na aittir. Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'u buluşturdu. Yalı Çapkını'nda Gaziantepli Korhan Ailesi'nin başından geçenler anlatılacak. Dizinin hangi kitaptan uyarlandığına dair ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

"İstanbullu Gelin" dizisi; Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Hayata Dön" adlı romanından uyarlandı.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı "Camdaki Kız" isimli kitap ise "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisine ilham kaynağı oldu.

"Kırmızı Oda" dizisi ise, Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun İçi" isimli kitabından uyarlanmıştı.

"Masumlar Apartmanı" dizisi de Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınan "Madalyonun İçi" isimli kitaptan uyarlanmıştı.


 

Yorumlar