Yağmur Uçar kimin kızı, Nurettin Uçar kimdir?

Yağmur Uçar kimin kızı, Nurettin Uçar kimdir? Nurettin Uçar, Taksim'de meydana gelen bombalı saldırıda eski eşi ile kızını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Yağmur Uçar kimin kızı, Nurettin Uçar kimdir?

Yağmur Uçar kimin kızı, Nurettin Uçar kimdir? Nurettin Uçar, İstanbul Taksim'de meydana gelen bombalı saldırıda hem eski eşini hem de kızını kaybetti. 

Terör örgütü PKK tarafından İstiklal Caddesinde patlatılan bomba nedeniyle 6 kişi hayatını kaybetmişti.

Hayatını kaybedenlerin kimlikleri bugün İstanbul Valiliği tarafından açıklandı.

YAĞMUR UÇAR KİMİN KIZI, NURETTİN UÇAR KİMDİR?

Açıklanan isimler arasında "Uçar" soyadında bir kadın ve bir çocuk ismi olduğu görüldü. 

İkilinin Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Nurettin Uçar'ın ailesi olduğu öğrenildi. 

Oyuncu Nurettin Uçar, dün İstanbul İstiklal Caddesi'nde düzenlenen bombalı saldırıda eski eşi ve kızını kaybetti.

Yaşadığı acıyla yıkılan oyuncu, sosyal medya hesabından kızının fotoğrafını yayınlayarak "Kabrin nur mekanın cennet olsun datlu kızım" ifadelerini kullandı.

Dün saat 16.20 civarında İstanbul İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Beton saksıya bitişik banka bırakılan bomba ikisi çocuk 6 kişiyi hayattan koparırken 81 vatandaşımız yaralandı. Hain saldırıda oyuncu Nurettin Uçar'ın kızı ve eski eşi de hayatını kaybetti.

Nurettin Uçar
Nurettin Uçar'ın mesajı

 

15 yaşındaki evladının ve eski eşinin ölümüyle yıkılan oyuncu, sosyal medya hesabından kahreden bir paylaşım yaptı. Kızının fotoğrafını profil fotoğrafı yapan oyuncu, "Kabrin nur, mekanın cennet olsun 'datlu kızım' Taksim'deki hain saldırıda hayatını kaybeden kızım yağmur, annesi ile birlikte ikindi namazına müteakiben Şirinevler Ulu Camii'nde" ifadelerini kullandı.

Yorumlar