WhatsApp'tan önemli bir yeni özellik

WhatsApp yeni güncellemesinde sesli mesajlarla ilgili önemli bir yeniliğe imza attı.

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp'tan önemli bir yeni özellik

Facebook'un çatısı altında yer alan WhatsApp, geçtiğimiz günlerde yeni gizlilik politikasını yürürlüğe koymuştu. Rekabet Kurumu'nun girişimleri sayesinde Türkiye'de uygulanmayacak olan bu gizlilik politikası çok konuşulmuştu. WhatsApp üzerindeki dikkati dağıtmak için yeni özelliklerini peşi sıra sunmaya başlamıştı. Bugün ise WhatsApp'ın uzun zamandır beklenen özelliği kullanıma sunuldu.

Hem iOS hem de Android telefonlar için kullanıma sunulan yeni özellik sayesinde mesajlaşma deneyimi üst seviyelere çıkarılıyor. Güncelleme ile sesli mesajlarınız oynatılırken 1x/1.5x/2x düğmelerini kullanarak bu mesajları farklı hızlarda dinleyebilirsiniz. Bu sayede uzun süren sesli kayıtları daha kısa sürede hızlı bir şekilde dinleyebileceksiniz.

Ayrıca güncelleme ile sohbetler listenizdeki gruplarda biri sizden bahsettiğinde veya mesajınızı yanıtladığında bir "@" simgesi göreceksiniz. 

WhatsApp'ın bu yeniliklerini kullanabilmek için App Store veya Play Store'dan uygulamayı güncellemeniz yeterli olacak. Uzun zamandır yenilik sunan WhatsApp'ın bir sonraki merakla bekleniyor. Popüler mesajlaşma platformunun yaz aylarında mesajlaşmaya renk katmak için ilginç hamleleri olabilir.

Telegram'da yer alan tema özelliğinin bu yıl içerisinde WhatsApp'a da geleceği söyleniyor. Tema özelliği sayesinde sohbet ekranlarınızı renklendirebileceksiniz. Ancak bu özelliğin tam olarak ne zaman geleceği bilinmiyor.

WhatsApp yeni güncellemesinde sesli mesajlarla ilgili önemli bir yeniliğe imza attı.

 

Yorumlar