Whatsapp'a yeni güncelleme

WhatsApp uygulamaya yeni özellikler ekledi. Yeni özellik, kullanıcıların grup açıklaması eklemesine olanak tanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Whatsapp'a yeni güncelleme

WhatsApp, 1.5 milyon aktif kullanıcısı için başka özellik daha ortaya çıkardı. Facebook'a ait uygulama, kullanıcılarına artık grup sohbetleri için açıklama ekleme yetkisi verdi. Yeni grup açıklaması özelliği hem iOS hem de Android kullanıcıları için kullanıma sunulmaya başladı. Grup tanımlama özelliğinden başka WhatsApp, kullanıcıları için birkaç başka özellik daha ortaya koydu. Kullanıcılar artık sesli ve video arama arasında geçiş yapabiliyor. Bundan böyle görüntülü sohbetinizi durdurmadan sesliye geçebilirsiniz.

Kullanıcılar artık 512 karakter uzunluğunda, gruplarına herhangi bir açıklama ekleyebilirler. Bir açıklama eklemek için, kullanıcının Grup Bilgisi'ne dokunması ve grubun küçük resminin altındaki kutuya bir açıklama eklemesi gerekiyor. Sadece grup yöneticilerinin açıklamayı değiştirebileceği unutulmamalı. Kullanıcılar ayrıca grup sohbetindeki kişilerin isimlerini de arayabilir.

Ayrıca, kullanıcılar artık sesli ve görüntülü görüşmeler arasında geçiş yapabiliyor. Sesli ve görüntülü görüşme arasında geçiş yapmak için, kullanıcılar arama sırasında görünecek sekmeye dokunmak zorundalar. Bu onların ses ve video seçeneği arasında geçiş yapmasına izin verecek.

WhatsApp, geçtiğimiz dönemde görüntülü arama özelliğini sunmaya başladı. WhatsApp'ın görüntülü arama özelliği, Microsoft'un Skype, Apple'ın FaceTime ve Google Duo gibi popüler görüntülü arama uygulamalarına karşı büyük bir rakip. 

O zamandan beri kullanımda istikrarlı bir büyüme görüldü. WhatsApp tarafından paylaşılan verilere göre Hindistan, günde 50 milyondan fazla görüntülü arama yapıyor ve görüntülü görüşme dakikalarının en üst olduğu ülke.

Yorumlar