WhatsApp profilime kim baktı iPhone, Samsung?

WhatsApp profilime kim baktı iPhone, Samsung? Whatsapp kullanıcılarının en çok merak ettikleri sorulardan biri de profilime kim baktı sorusu oluyor. Birçok insan, bu soruyu deli gibi soruşturuyor. Peki, WhatsApp profilime kim baktı sorusunun cevabı gerçekten var mı?

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp profilime kim baktı iPhone, Samsung?

WhatsApp profilime kim baktı iPhone, Samsung, iOS, Android? Whatsapp profilime kim baktı sorusu bu yılın da en çok merak edilen konularından biri olmaya devam ediyor. Birçok insan, bu soruyu deli gibi soruşturuyor. Peki, Whatsapp profilime kim baktı sorusunun cevabı gerçekten var mı? Dünyaca ünlü sohbet ve mesajlaşma programı Whatsapp profilime kim baktı nasıl bulabilirim? WhatsApp profilime kim baktı iPhone, Samsung, iOS, Android? 

Whatsapp kullananların birçoğu bu sorunun cevabını merak ediyor. 

WhatsApp profilime kim baktı iPhone, Samsung, iOS, Android?
WhatsApp profilime kim baktı iPhone, Samsung, iOS, Android?

 

Bu konu hakkında birçok internet sitesinde uzun uzun makaleler, yazılar yer alıyor.

Bazılarında  çeşitli uygulamalar, yöntemler öneriliyor.

WhatsApp profilime kim baktı iPhone, Samsung, iOS, Android?
WhatsApp profilime kim baktı iPhone, Samsung, iOS, Android?

 

Ancak en başından burada belirtelim ki WhatsApp'ın böyle bir özelliği kesinlikle yok.

Bu özelliği sunduğunu ileri süren bütün uygulamalar ve programlar kesinlikle güvenilir değil, telefonlarınızı ve bilgilerinizi tehlikeye atmanızın hiçbir anlamı yok.

Çünkü bazı programlar, WhatsApp programını kaldırarak onun yerine kendi geliştirdikleri bir  nevi çakma WhatsApp'ı kurmanızı öneriyor. Ancak bu yöntem de kesinlikle Whatsapp profilime kim baktı sorusuna cevap vermediği gibi sizin bütün bilgilerinizi tehlikeye atıyor.

Bu nedenle, WhatsApp profilime kim baktı sorusunun cevabını boşuna aramayın, çünkü yok.

Yani özetle WhatsApp profilinizin kim tarafından ziyaret edildiğini bulmanızın yasal ve sağlıklı bir yolu ve yöntemi henüz yok. 

Bu yönde hizmet verdiğini ileri süren hiçbir program veya siteye inanmayın, veri güvenliğinizi zaafa uğratmayın. 

ÖNERMEDİĞİMİZ YÖNTEMLER VAR

Ancak bütün bunlara rağmen, bütün tehlikeleri göze alarak yine de WhatsApp profilime kim baktı merakımı gidermek istiyorum diyenler için tabii ki Youtube ve internet sitelerinde bir dizi çözüm yolları var. 

Örneğin bazı siteler veya kişiler tarafından geliştirilen uygulamalar var. Bu uygulamaları telefonunuza kuruyorsunuz. Buradan WhatsApp profilinize kimlerin baktığını veya kimlerin hala sizleri takip ettiğini görebiliryorsunuz. Ancak bunun altını bir kez daha çizmek istiyorum, bu yöntemi kesinlikle tavsiye etmiyoruz. 

Hesabınızın kötü niyetli kişilerin eline geçme ihtimali çok yüksek. 

LÜTFEN DİKKAT, BİLGİLERİNİZİ KAYBEDEBİLİRSİNİZ

Sadece bir merakınızı gidermek pahasına bütün bilgilerinizi ve mahrem görüntülerinizi kaybedebilirsiniz. 

Bu nedenle telefona indireceğiniz üçüncü taraf uygulamalarını mutlaka virüs taramasından geçiriniz. 

Uygulamayı indirdiğiniz kişi veya şirketin profiline bakın, uygulamayı indiren kişilerin daha önce yaptıkları yorumları okuyunuz. Sonuçta mutlaka bir tecrübeleri olmuştur. Bu nedenle özellikle yorumların okunması önem arzetmektedir. 

WhatsApp Profilime Kim Baktı konulu Youtube üzerinden de anlatımlı bazı videolar dolaşımda. Onlardan hiçbiri gerçeği yansıtmıyor.


 

Yorumlar