WhatsApp Belki nedir? WhatsApp gruplarda belki ne anlama geliyor?

WhatsApp gruplarında yer alan "Belki" ifadesinin ne anlama geldiği merak ediliyor. Son dönemlerde gruplarda bazı isimlerin önünde yer alan "belki" ifadesi kullanıcıların dikkatinden kaçmadı.

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp Belki nedir? WhatsApp gruplarda belki ne?

WhatsApp belki ifadesi bugünlerde kullanıcıların dikkatini çeken değişikliklerden oldu. Mesajlaşma platformu WhatsApp kullananlar bu aralar bazı isimlerin önünde, "belki.." ifadesinin olduğunu görüyor. Daha önce olmayan bu ifadenin ne anlama geldiği, herkeste olup olmadığı merak ediliyor. Bazı kullanıcılar saldırıya uğradıklarını, WhatsApp'ın hacklendiğini düşünüyor. Ancak işin aslı çok başka. Peki, WhatsApp Belki nedir? WhatsApp gruplarda belki ne anlama geliyor?

WHATSAPP BELKİ NEDİR?

WhatsApp’a gelen ‘belki’ özelliği dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmadı. Grup katılımcıları arasında rehberde kayıtlı olmayan kişiler şimdiye kadar numaraları ile yer alıyordu. Ama artık kayıtlı olmayan kişiler mesaj bildirimlerinde numaralarının yerine hesap adlarıyla görünecek.

WhatsApp Belki nedir? WhatsApp gruplarda belki ne anlama geliyor?
WhatsApp Belki nedir? WhatsApp gruplarda belki ne anlama geliyor?

 

WhatsApp, grup sohbetlerinde kullanıcıların fotoğraflarının görünmesini sağlayan güncellemeyi yayınlamıştı. Böylece sohbet ekranında kimin mesaj yazdığını anlamamız biraz daha kolay olmuştu.

Uygulamaya bir yenilik daha geldi ve artık profil fotoğrafının yanı sıra mesaj atan kişilerin adları da bildirimde yer almaya başladı.

Bilinmeyen numaralar için harekete geçen mesajlaşma platformu, Android, masaüstü (web) ve iOS kullanıcıları için yeni bir özellik yayınladı. Mesaj bildirimlerinde numarası kayıtlı olmayan kişiler ‘Belki...(hesap adı)’ olarak görünmektedir.

‘Belki’ ifadesi kullanıcılar tarafından da merak konusu haline geldi. Bu özellik, alıcının, numarayı yeni bir kişi olarak kaydetmesine gerek kalmadan bilinmeyen kişinin kim olduğunu anlamasını kolaylaştırıyor.

Yorumlar