Vural Arısoy kimdir?

Vural Arısoy kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, neden son günlerde tekrar gündeme geldi? FETÖ örgütünün mensuplarından biri olan Arısoy'u Türkiye, Gülen'in yanındaki fotoğrafıyla hatırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Vural Arısoy kimdir?

Vural Arısoy kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, mesleği nedir gibisinden sorular FETÖ ile ilgili konular gündeme gelidiğinde merakla sorulan sorular oluyor. Peki, kimdir bu Vural Arısoy?

Vural Arısyo daha önce FETÖ’cü kanalarda çocuk programı yapmış. Tiyatrocu ve kukla sanatçısı olarak kendini tarif eden bu kişi, sadece FETÖ’cü kanallarda değil onlara ait okullarda da çalışmıştır.

Vural Arısoy kimdir
Vural Arısoy FETÖ elebaşıyla yan yana

 

Okullarında öğrencilere eğitim veren Vural Arısyoy, FETÖ’nün sözde eğitim kurumlarındaki öğrencilere tiyatro düzenliyor ve sözde olimpiyatlarında da  görev alıyordu. Şu anda yurt dışında olduğu tahmin edilen Vural Arısyo’un twitter paylaşımları da kendisi gibi ilginç. 

Ünlü stand-upçı Atalay Demirci'nin Twitter hesabının, Ayyıldız TİM tarafından ele geçirilmesinin ardından ortaya çıkan bu fotoğraf sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmiş, özellikle Fethullah Gülen'in yanında duran kaftanlı şahsın kimliği merak konusu haline gelmişti.

'Kaftanlı' kişinin tiyatrocu Vural Arısoy olduğu ortaya çıktı. Arısoy ve Demirci'nin bir dönem FETÖ'nün medya kurumu STV'de çocuk programı yaptığı ve fotoğrafın bir ziyaret esnasında çekildiği ortaya çıktı.


 

Yorumlar