VSY Biotechnology 2018'i "Nar yılı" ilan etti

- Gelişimini "Mutluluk Ağacı" ile özdeşleştiren ve 2017 yılını "Kiraz Yılı" olarak belirleyen VSY Biotechnology, 2018 yılını ise "Nar Yılı" olarak ilan etti

Google Haberlere Abone ol
VSY Biotechnology 2018'i "Nar yılı" ilan etti

İSTANBUL (AA) - Köklü gelişimini "Mutluluk Ağacı" ile özdeşleştiren ve 2017 yılını "Kiraz Yılı" olarak belirleyen VSY Biotechnology, 2018 yılını ise "Nar Yılı" olarak ilan etti.

VSY Biotechnology'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket verimlilik projesi "Mutluluk Ağacı”nı her yıl yeniden şekillendiriyor. Mutluluk Ağacı'nın her bir kökü yılın bir çeyreğini temsil ediyor. Bu köklerde şirketin satış ve pazarlama birimlerine ait bölümler dallarla simgeleniyor. Birim temsilcileri yıllık satış hedeflerine doğru yol aldıkça, her 250 bin avroluk satış gerçekleştiğinde kendi dallarındaki meyveleri renklendiriyorlar. Ağacın meyvelerini boyarken çekilen fotoğraflardan oluşan görsel çalışma bir e-posta aracılığı ile tüm şirket çalışanlarına iletiliyor.

VSY Biotechnology, geliştirdiği yenilikçi ürünleri ile hem Türkiye hem de dünya piyasalarındaki konumunu güçlendirdi. Bu yıl çok hızlı bir büyümenin gerçekleşeceği, toplam pazarda yüzde 59'luk bir büyümenin gerçekleşeceği öngörülüyor. Bereketin artacağı bir yıl olarak görülen 2018 yılı şirket tarafından "Nar yılı" olarak ilan edilirken, bu doğrultuda Mutluluk Ağacı da "Nar Ağacı"ndan oluşuyor.

Mutluluk Ağacı projesi, sürdürülebilir büyüme programı kapsamında VSY Biotechnology bünyesinde 4 yıldır devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen VSY Biotechnology CEO'su Özge Altunbaş Göktekin, "Hedeflerimizi Mutluluk Ağacı ile somutlaştırdık, ocak ayında yurt içi ve yurt dışı göz bölümleri hedeflerini yüzde 100'ün üzerinde gerçekleştirdiler ve ilk narları boyadık. Hedeflerimize yaklaştıkça Mutluluk Ağacımız daha çok renkleniyor." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar