Volkswagen'den tam elektrikli küçük bir canavar: ID. 2all

Volkswagen ID. 2all fiyatı ise takipçileri tarafından merak ediliyor. İşte Volkswagen'in yeni gözdesi ID. 2all hakında merak edilen detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Volkswagen'den tam elektrikli küçük bir canavar

Volkswagen ID. 2all fiyatı ise takipçileri tarafından merak ediliyor. Elektrikli araç üretimine devam eden Volkswagen, yeni mini elektirkli modelini tanıttı. Volkswagen ID. 2all fiyatı ise takipçileri tarafından merak ediliyor. İşte Volkswagen'in yeni gözdesi ID. 2all hakında merak edilen detaylar.

Volkswagen ID. 2all'ın Avrupa satış fiyatı 25 bin Euro’nun altında olması bekleniyor.Volkswagen ID. 2all tamamen elektrikli. Fiyatlarının yüksek segmentte olması sebebi ile Volkswagen çözüm arayışına gitmişti. Müşterilerine daha düşük fiyatla araç sunabilmek için Volkswagen ID. 2all modelini piyasaya sürdü.

Volkswagen'den tam elektrikli küçük bir canavar ID. 2all
Volkswagen'den tam elektrikli küçük bir canavar ID. 2all

 

Avrupa kullanıcıları için hem ucuz hem elektrikli bir otomobil arayışı ile yola çıkan Volkswagen, en yeni ve mini modeli Volkswagen ID. 2all modelini tanıttı. Volkswagen ID. 2all 2025'te satışa çıkması planlanıyor. Avrupada ucuza satışa sunulacak olan ID. 2all Türkiye'de ise ÖTV farkından dolayı yüksek fiyatlara satılacak.

2020'de elektrikli mobilite dönüşümüne start veren Volkswagen, Avrupa için uygun fiyatlı olacak yeni modeli ID. 2all tanıtımını yaptı. Alınan ilk bilgilere göre fiyatı 25 bin euronun altında olacak.Kendi küçük olmasına rağmen özellikleri bir üst segment ile aynı olacak. İşte Volkswagen'in yeni, ucuz ve elektrikli modeli ID. 2all.

VOLKSWAGEN'DEN UCUZ ELEKTRİKLİ OTOMOBİL

Volkswagen, özellikle son yıllarda ciddileşen "love mark" hedefi doğrultusunda 10 adet yeni elektrikli modeli 2026'ya kadar piyasaya sürmeyi planladığını açıklamıştı. Bu doğrultudan hareketle yola çıkan Volkswagen ID. 2all modelini tanıttı.

Volkswagen'den tam elektrikli küçük bir canavar ID. 2all
Volkswagen'den tam elektrikli küçük bir canavar ID. 2all

 

Avrupa için tasarlanan bu model tamamen uygun fiyat ve yüksek kalite ile piyasaya sürülecek. Konsept fotoğraflarına bakıldığında tam elektrikli bir Volkswagen Polo veya Golf'u andıran model yarı otonom sürüş asistanı "Travel Assist", IQ.LIGHT ve elektrikli araç rota planlayıcı gibi yeni teknolojilere sahip.

Volkswagen ID. 2all, MEB Entry platformunu kullanacak ve yepyeni batarya teknolojisi ile göz dolduracak gözüküyor. Volkswagen'den yapılan açıklamada, ID. 2all'un en verimli sürüşe sahip olan elektrikli otomobillerden olacağı kaydedildi. Araç 226Hp güce sahip ve tam dolu batarya ile 450 kilometreye kadar menzil imkanı sunuyor.

Volkswagen ID. 2all Avrupa satış fiyatı 25 bin euro civarında olması bekleniyor. Volkswagen satış ve pazarlamadan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Imelda Labbé yaptığı açıklamasında, "Volkswagen'in bilinen özelliklerini yeni mobilite dünyasına aktarıyoruz: yüksek kalite ve işçilik, üstün yazılım ve gerçek katma değerli dijital hizmetler." dedi.

Yeni ucuz ve elektrikli Volkswagen ID. 2all'un Türkiye'de satışa ne zaman sunulacağı ise bilinmiyor. Avrupa için çıkacak olan modelin Türkiye'ye gelmesi muhtemel gözüküyor çünkü ülkemiz piyasasında diğer markaların benzer modelleri büyük ilgi görüyor. Bu modeller ucuz segment iyi kalite olarak yüksek satış alıyor.

Yorumlar