Volkan Okçu kimdir? Volkan Okçu nerelidir, kaç yaşında?

Volkan Okçu'nun kim ve nereli olduğu soruları Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında ortaya koyduğu fedakarlıklarla birlikte gündem oldu. Depremin başından bu yana bölgede fiili olarak yardımlarda bulunan Okçu'nun sosyal medyayı aktif kullanması da dikkat çeken yönlerinden biri oldu.

Google Haberlere Abone ol
Volkan Okçu kimdir, nerelidir? Biyografisi

Volkan Okçu kimdir, nereli, kaç yaşında gibi sorular sosyal medya takipçilerinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki, sosyal medyada 170 B takipçisi olan ve depremzedelere yaptığı yardımlar ile dikkatleri üstüne çeken Volkan Okçu kimdir? İşte hakkında merak edilenler.

VOLKAN OKÇU KİMDİR?

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından bölgeye giden ve burada ilk günden itibaren yiyecek içecek başta olmak üzere pek çok yardım faaliyetinde bulunan sosyal medyada adını çokca duyduğumuz Volkan Okçu kimdir, sosyal medya takipçileri tarafından merak ediliyor. En son Ahbap ve Haluk Levent'e yaptığı uyarı ile gündemde yer bulan Volkan Okçu kimdir sorusunun cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Volkan Okçu kimdir Volkan Okçu nerelidir, kaç yaşında
Volkan Okçu deprem bölgesinde soldan ikinci

 

Volkan Okçu, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) finansörlerindindir. Depremin ilk anından itibaren bölgede çalışmalara devam eden Volkan Okçu, kendi mal varlığı ile yardımlarını sürdürmektedir ve hiç bir kurum, kuruluş ya da kişiden nakdi yardım almamaktadır. Hayırda yarışmak adına ve hayıra vesile olmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Son olarak sosyal medyede Haluk Levent'e yaptığı uyarı ile dikkatleri üstüne çekti. Volkan Okçu sosyal medya hesabı üzerinden Haluk Levent ve Ahbab yönelik olark şunları söyledi:

"Her evin önüne çadır kurulmasının zararlarını şu şekilde açıkladı: - Sayın @haluklevent ve @ahbap, artık çadır kentler kurmaktan vazgeçtiğinizi ve kişilere çadır temin edeceğinizi söylediniz dün yayında... Lütfen bu işten vazgeçin, evet insanlar çadır kentlere halen gelmek istemiyor ama bu sistem için maalesef çok önemli ve zorunlu... Siz eğer insanlara çadır dağıtmaya başlarsanız var olan sistem de tamamen çöker çok ağır sonuçlar ile karşılaşırız...

1) Beslenmeyi bu şekilde mümkün değil çözemeyiz, her çadırın önüne gıda temini imkansız

2) Zaten kısıtlı hijyen imkanları tamamen çöker ve salgınlar başlar

3) Depremzedelerin sağlık kontrolünü imkansız hale getirirsiniz

4) Depremzede enkazını bırakmamak için riskli binanın yanına çadır kurmaya başlarsa Allah korusun bir tek bina bile çökse onlarca kaybımız olur

5) Isınma sorunu bu kış ayında tamamen kontrolden çıkar

Tüm bunları göz önünde bulundurarak lütfen bu uygulamadan vazgeçin, bu hem çok tehlikeli, hem otoriteyi tamamen yok edecek hem de sürdürülmesi imkansız bir düşünce... Var olan sıkıntılar içinden çıkılmaz bir hal alır bunu yaparsanız... Daha net anlatayım, bu bahsettiğim örneklerden sadece bir tanesi, bulmak 1 saat sürüyor, erzak getirmek için ayrı bir araç tahsis etmek gerekiyor, banyo veya tuvalet imkanı yok, çöpleri kendi yanında birikmeye başlamış... Bakın herkes böyle bireysel takılırsa sistem çöker..."

Yaptığı açıklama ile dukkatleri üzerine çeken Volkan Okcu, deprem bölgesinde yemek dağıtımına devam etmektedir. Ramazan ayı boyunca çeşitli yiyecek yardımı faaliyetlerini sürdürmeyi planlamaktadır.

Volkan Okcu twitter adresi şu şekildedir: @BaranKk20

Yorumlar