Valorant çöktü mü? Valorant neden açılmıyor? Sunucuları çöktü mü?

Valorant Avrupa sunucularının çöktü haberi kullanıcıları öfkelendirdi. Downdetector tarafından bildirilen raporlar, oyunun çökme durumunun ne aşamada olduğu da net olarak gösterildi. Başta Türkiye olmak üzere Avrupa genelinde oyuna erişim yok.

Google Haberlere Abone ol
Valorant çöktü mü? Valorant neden açılmıyor?

Valorant çöktü mü son dakika haberi Valorant neden açılmıyor... Valorant Avrupa sunucuları son bir saat içinde birkaç kez kesintiye uğradı. Downdetector tarafından bildirilen raporlara göre çöküntü yaklaşık bir saattir devam ediyor. 

Valorant kullanan bir çok kullanıcı sunucuların çöktüğü tepkisiyle ortaya çıktı. Peki, Valorant çöktü mü?

Riot Games tarafından Microsoft Windows için geliştirilen ve yayınlanan ücretsiz, çok oyunculu oyun olan Valorant'ı oynayan binlerce oyunsever bu akşam can sıkıcı bir durumla karşılaştı.

VALORANT ÇÖKTÜ MÜ? NEDEN AÇILMIYOR?

Valorant'ın online durumuyla ilgili olarak yaptığımız kısa araştırmada saat 20.00 itibariyle birçok kez kesinti meydana geldiği görüldü.

Uluslararası online test programlarından alınan bilgiye göre kesintiler uzun süre devam etti. 

Hala birçok ülkede Valorant kullanıcıları online giriş yapamıyor.

İşte Valorant ile ilgili en son kesinti raporu: 

Volarnt çöktü mü? Valorant Avrupa sunucuları çöktü
Volarnt çöktü mü? Valorant Avrupa sunucuları çöktü

 

VALORANT OYUNU KİMİN?

Valorant, Riot Games tarafından Microsoft Windows için geliştirilen ve yayınlanan ücretsiz, çok oyunculu bir birinci şahıs nişancı oyunudur.

Valorant (VALORANT olarak stilize edilir), Riot Games tarafından geliştirilip yayınlanan bir free-to-play çok oyunculu taktiksel birinci şahıs nişancı video oyunudur. İlk olarak Ekim 2019'da Project A kod adı altında yayınlanan oyun, 7 Nisan 2020'de sınırlı erişimle kapalı beta dönemine başladı ve ardından 2 Haziran 2020'de resmî olarak yayınlandı.

VALORANT NASIL OYNANIR?

Valorant, yakın gelecekte geçen takım tabanlı bir taktik nişancı ve birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncular, dünyadaki çeşitli ülke ve kültürlere göre tasarlanmış bir dizi ajan karakter olarak oynarlar. Ana oyun modunda, oyuncular, her bir takımın beş oyuncuya sahip olduğu saldıran veya savunan takıma atanır. Temsilcilerin, her biri ücret gerektiren benzersiz yeteneklerinin yanı sıra öldürme, ölüm veya ani hareketler yoluyla hücum gerektiren benzersiz bir nihai yeteneğe sahiptirler.

Her oyuncu her tura "klasik" bir tabanca ve bir veya birden daha fazla "özel yetenek" ile başlar. Diğer silahlar ve yetenek ücretleri, bir önceki turun sonucuna, oyuncunun sorumlu olduğu herhangi bir öldürmeye ve ani artışla yapılan herhangi bir eyleme dayalı olarak para veren bir oyun içi ekonomik sistem kullanılarak satın alınabilir. Oyunda hafif makineli tüfekler, av tüfeği, makineli tüfek, saldırı tüfeği ve keskin nişancı tüfeği gibi çeşitli silahlar bulunur. "Spectre", "Odin" ve "Vandal" gibi otomatik ve yarı otomatik silahlar, doğru atış yapabilmek için oyuncu tarafından kontrol edilmesi gereken geri tepme modellerine sahiptir.

Yorumlar

Ümit Uluer cs go ile birlikte açtım girdi ne alaka