Vodafone'dan Red abonelerine özel "Güvenli Depo"

İSTANBUL (AA) - Vodafone Red, 500 GB'lık yedekleme alanına sahip Güvenli Depo uygulaması ile abonelerine fotoğraf ve video gibi içeriklerini saklama ve...

Google Haberlere Abone ol
Vodafone'dan Red abonelerine özel "Güvenli Depo"

İSTANBUL (AA) - Vodafone Red, 500 GB'lık yedekleme alanına sahip Güvenli Depo uygulaması ile abonelerine fotoğraf ve video gibi içeriklerini saklama ve diledikleri an kullanma imkanı sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone'un Ekim 2010'da hizmete sunduğu Vodafone Red, kullanıcılarına en iyi Vodafone 4,5G deneyimini yaşatmak amacıyla sunduğu teknolojik hizmet ve uygulamaları genişletmeyi sürdürüyor.

Vodafone'un yeni kişisel bulut depolama platformu Güvenli Depo ile Red aboneleri artık fotoğraf, video ve kontakları gibi tüm içerikleri kendilerine ayrılan Vodafone'un veri merkezinde saklayabilecek. Kendilerine sunulan 500 GB'lık yedekleme alanında içeriklerini güvenle saklayabilen Vodafone Red'liler, bu içeriklere diledikleri her an hem akıllı telefonlarından hem de bilgisayarlarından ulaşabiliyor.

Türkiye'de ilk defa futboldan sinemaya, televizyondan müziğe birçok içeriği Red tarifeleriyle ücretsiz olarak sunan Vodafone, yenilenen tarifelerine eklediği Red 4,5G servisleri ile abonelerine hem Red'li olmanın avantajlarını yaşatıyor hem de Vodafone 4,5G'yi en iyi şekilde deneyimleme fırsatı sunuyor.

Ekim 2015'ten beri abonelerine Spotify Premium, Digiturk Play Sinema Üyeliği, Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi'ne ücretsiz sahip olma fırsatı sağlayan Vodafone Red, şimdi de abonelerini yeni 4,5G servisleriyle tanıştırıyor.


-"4,5G servisleriyle yenilenen Red tarifeleri tüm ihtiyaçları karşılıyor"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone Red tarifelerinin 4,5G servisleri ile birlikte yenilendiğini ve internet kotalarının 4 GB'dan 25 GB'a kadar geniş bir tercih aralığında sunulduğunu dile getirdi. Uysal, şunları kaydetti:

"Vodafone Red markamızla abonelerimizin ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayarak hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Sürekli yeni fırsatlarla zenginleştirdiğimiz Vodafone Red dünyasında kullanıcılara en iyi Vodafone 4,5G deneyimini sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, dijitalleşme konusunda yüksek talepleri olan Vodafone Red abonelerimizin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak. Red dünyası ile abonelerimize Spotify Premium, Digiturk Play Sinema Üyeliği, Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketine ücretsiz sahip olma imkanı ve bu içerikleri 4,5G hızıyla doya doya kullanabilsinler diye bol internetli tarifeler sunuyoruz.

Vodafone olarak, yenilenen Red tarifeleriyle 4,5G'nin sunduğu tüm yenilik ve servisleri abonelerimizle buluşturuyoruz. Red tarifelerinde ayrıca, virüs koruma servisi GüvenliNet, fotoğraf ve video gibi içerikleri saklamak için Güvenli Depo ve yeni nesil arama sistemi Call+ gibi teknolojik hizmetleri tamamen ücretsiz olarak sunuyoruz. Dünyanın en geniş 4,5G alt yapısı ile Vodafone Red abonelerimizin tarifelerindeki internetin tamamını yurt dışında da 4,5G hızında kullanmalarına imkan tanıyoruz."

Yorumlar