Vodafone'dan Anneler Gününe özel reklam filmi

- Vodafone, Anneler Günü için "Annem Arayınca" temalı reklam filmi hazırladı. Reklamda, "Sen annenin telefonunu açmadıkça, biz en geniş 4.5G ağını örmüşüz ne fayda. Arayan annense aç" mesajı veriliyor

Google Haberlere Abone ol
Vodafone'dan Anneler Gününe özel reklam filmi

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Anneler Günü için hazırladığı reklam filminde "Sen annenin telefonunu açmadıkça, biz en geniş 4.5G ağını örmüşüz ne fayda. Arayan annense aç" mesajını veriyor.

Şirket açıklamasına göre, Türkiye'de "en geniş" 4.5G kapsaması sağlayan Vodafone, Anneler Günü için hazırladığı "Annem Arayınca" temalı reklam filminde 4.5G'deki kapsama gücünün bir değere dönüşebilmesi için herkesin hayatında önemli bir yeri olan anneleri aradığında telefonun mutlaka açılması gerektiğine vurgu yapıyor.

Reklam filminde, sınavda tam not alan üniversite öğrencisi bir genç kız sevincini, baba olacağını öğrenen bir adam heyecanını, sevgilisinden ayrılan bir genç kız ise üzüntüsünü paylaşmak için annelerini arıyor. Ne var ki, telefonun ekranında çocuklarının aradığını gören anneler ellerindeki işi bırakmayıp telefonu meşgule veriyor.

Vodafone, "Anneler böyle yapmaz, sessize almaz, görmezden gelmez. Sen de yapma. Sen annenin telefonunu açmadıkça, biz en geniş 4.5G ağını örmüşüz ne fayda. Arayan annense aç" diyerek izleyenleri hem duygulandırıyor, hem de düşündürüyor. Reklamı izleyenler, düşüncelerini #annemarayinca hashtag'iyle sosyal medyada paylaşıyor.


- Dakika ve cihaz fırsatları


Vodafone, anneler ve çocukları diledikleri zaman diledikleri yerden konuşsunlar diye, GSM faydaları ve marka avantajlarından oluşan özel bir kampanya da hazırladı. Kampanya kapsamında, abonelere Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden Anneler Günü boyunca geçerli her yöne 30 dakika hediye ediliyor.

Bu özel günde annesine "Akıl Almaz" fırsatlarla son model bir akıllı telefon hediye etmek isteyen Vodafone'lular, eski telefonlarını getirip General Mobile GM5 Plus'a yüzde 40'a varan indirimlerle sahip olabiliyor.

Vodafone, Anneler Günü haftası boyunca annesini sevindirmek isteyen Vodafone'lular için marka avantajları da sunuyor.

Aboneler, Vodafone Yanımda mobil uygulamasının "Bana ne var" bölümünü kullanarak, Atasay'ın kampanyasız ürünlerinde geçerli olmak üzere pırlantada yüzde 20, altında yüzde 15; Lezzetlibuket.com'da 100 TL ve üzeri alışverişlere 40 TL; Lezzetlicicek.com'da 100 TL ve üzeri alışverişlere 25 TL; Homend Online'da çay makinesinde 75 TL; Batik Online'da yüzde 60; Sosyopix'de 50 TL ve üzerine 15 TL indirim avantajlarından yararlanabiliyor.


- "Dijitalleşmenin her hayatı kapsaması için çalışıyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, dijitalleşmenin her bireyi, her haneyi, her kurumu, kısacası her hayatı ve tüm Türkiye'yi kapsaması hedefiyle çalıştıklarını belirtti.

Aksoy, şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye olarak, teknolojiyi teknoloji için değil teknolojiyi insan için kullanmayı ve 4.5G'deki geniş kapsama gücümüzle Türkiye'de her yerde herkesin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Abonelerimize 4.5G'deki lider kapsama gücümüzle diledikleri zaman diledikleri yerden sevdikleriyle iletişim kurma imkanı veriyoruz. Bu doğrultuda, Türkiye'nin dört bucağına 4.5G kapsaması götürerek anneler ile çocuklarının hep iletişimde kalmasını sağlıyoruz.

Anneler Gününe özel olarak hazırladığımız reklam filmimizde en kıymetli varlıklarımız olan annelerimiz aradığında telefonun açılması gerektiğine dikkati çekerken, yine bu özel gün için tasarladığımız kampanyayla da abonelerimizin anneleriyle rahatça konuşabilmeleri için hediye dakika sunuyor, çeşitli cihaz ve markalarda sağladığımız indirimlerle abonelerimizin annelerine hediye almalarını kolaylaştırıyoruz. Vodafone olarak, 4.5G'de tüketicilere en iyi deneyimi sunmaya ve 4.5G teknolojisini herkes için erişilebilir kılmaya devam edeceğiz."







Yorumlar