Vodafone'a Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nden 12 ödül

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde 2 Altın, 2 Gümüş ve 8 Bronz olmak üzere toplam 12 ödül aldı. Şirket açıklamasına göre, Vodafone...

Google Haberlere Abone ol
Vodafone'a Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nden 12 ödül

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde 2 Altın, 2 Gümüş ve 8 Bronz olmak üzere toplam 12 ödül aldı.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone, global iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen ve bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde 2 Altın, 2 Gümüş ve 8 Bronz olmak üzere toplam 12 ödüle layık görüldü.

Böylece, Vodafone'un bugüne kadar ulusal ve uluslararası arenada müşteri sadakati programlarıyla kazandığı ödül sayısı 27'ye yükseldi.

Bu yıl 60'tan fazla ülkeden 3 bin 800'ü aşkın başvurunun yapıldığı ve değerlendirme komitesinde 200'ün üzerinde üst düzey yöneticinin görev aldığı Stevie Uluslararası İş Ödülleri, Roma'da yapılacak galayla sahiplerini bulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone Türkiye olarak güçlü şebeke sunmaya, güvenilir operatör olmaya ve abonelerin hayatını kolaylaştırmaya öncelik verdiklerini belirtti. Buruk, şunları kaydetti:

"Telekomünikasyon gibi rekabetçi ve teknolojinin gelişim hızına paralel olarak sürekli devinim halinde olan bir sektörde, müşterilerimizin bu devinimden en üst düzeyde faydalanması hedefiyle çalışıyoruz. Bu bakış açısı, müşterilerimizin beklentilerini doğru analiz ederek, bu beklentileri tam olarak karşılayacak ürün ve servisler geliştirmek kadar, pazarlama kanallarımızı da gelişen teknolojiye adapte edebilmeyi gerektiriyor.

Bugün müşteri odaklı olmanın en önemli bileşeni müşteri tatminini sağlamak. Bunun yolu ise müşterilerin ihtiyaçlarına en mükemmel ve hızlı şekilde cevap vermekten geçiyor. Bu anlayışla geliştirdiğimiz müşteri sadakati programlarımızla 13. Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde 2 Altın, 2 Gümüş ve 8 Bronz olmak üzere toplam 12 ödül birden almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Abonelerimiz için değer yaratma vizyonumuz çerçevesinde, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de kararlı şekilde inovasyon geliştireceğimiz faaliyetlerimize devam edeceğiz."

Yorumlar