Vodafone FreeZone Stüdyo'dan Manuş Baba konseri

İSTANBUL (AA) - Vodafone FreeZone Stüdyo'da 16 Nisan’da düzenlenecek online konserde Manuş Baba sahne alacak.Vodafone açıklamasına göre, "Dönersen Islık Çal" albümüyle Apple Music’te “En Popüler Albümler” listesinde bir...

Google Haberlere Abone ol
Vodafone FreeZone Stüdyo'dan Manuş Baba konseri

İSTANBUL (AA) - Vodafone FreeZone Stüdyo'da 16 Nisan’da düzenlenecek online konserde Manuş Baba sahne alacak.

Vodafone açıklamasına göre, "Dönersen Islık Çal" albümüyle Apple Music’te “En Popüler Albümler” listesinde bir numaraya çıkan ve fiziksel albüm listelerinde “En Çok Satanlar” arasında yer alarak büyük bir başarıya imza atan Manuş Baba, 16 Nisan’da Vodafone FreeZone Stüdyo’da vereceği online konserde, bu albümden seslendireceği şarkılarla milyonlarca hayranının evine konuk olacak. Manuş Baba’ya bağlamada Ayhan Aydın eşlik edecek. Konser, Vodafone FreeZone Stüdyo web sitesinden (freezonestudyo.com) canlı yayınlanacak.

Vodafone FreeZone Stüdyo, müzikseverlere uçtan uca online konser deneyimi de yaşatacak. Dinleyiciler, konser sırasında Manuş Baba ile etkileşime geçerek ünlü sanatçıyla canlı sohbet edebilecek ve sevdiklerine şarkı gönderebilecek. Diğer yandan, konser videosu konserden 1 hafta sonra Vodafone FreeZone YouTube kanalına yüklenerek Manuş Baba hayranlarına konserde dinledikleri ya da kaçırdıkları şarkıları tekrar izleme imkanı sunulacak.

Vodafone abonelerinin yüzde 50 indirimli izleyebileceği Manuş Baba konserinin biletleri freezonestudyo.com üzerinden satın alınabilecek. Kullanıcılar, mobil ödeme ya da kredi kartıyla ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilecek. Ödemesini tamamlayan kullanıcılara SMS ya da e-posta ile bilgilendirme yapılarak bir şifre gönderilecek. Kullanıcılar, bu şifreyi kullanarak konseri canlı izleyebilecek.


Yorumlar