Vodafone 39. İstanbul Maratonu

- İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan: - "Maratonda güvenlik açısından hiçbir eksiklik olmadı ve mükemmel bir organizasyon gerçekleştirildi"

Google Haberlere Abone ol
Vodafone 39. İstanbul Maratonu

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul'un organize ettiği Vodafone 39. İstanbul Maratonu'na katılan İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, maratonda güvenlik açısından eksiklik olmadığını belirtti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yaklaşık 125 bin kişinin katıldığı, sivil toplum kuruluşlarının yoğun ilgi gösterdiği ve "Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen Vodafone 39. İstanbul Maratonu'na, İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan'ın da katıldığı ifade edildi.

Açıklamada, Çalışkan'ın, parkurun bazı bölümlerinde yürüdüğü, bazı bölümlerinde ise koştuğu, maratondaki güvenlik önlemleriyle ilgili de bilgi aldığı vurgulandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan,"Maratonda güvenlik açısından hiçbir eksiklik olmadı ve mükemmel bir organizasyon gerçekleştirildi. Maratona katılım da çok yüksek ve memnuniyet vericiydi." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar