VK GİRİŞ sorunu, açılmıyor neden hesabıma giremiyorum, giriş izni hatası çözümü, şifremi unuttum, ne yapmalıyım?

VK GİRİŞ sorunu, açılmıyor neden hesabıma giremiyorum, giriş izni hatası çözümü? Rusya ve Ukrayna'da dünyanın en popüler sosyal medya sitelerinden vkontakte ya da kısa adı vk.com olan siteye nasıl kayıt olunur, vk hesap nasıl açılır, şifre işlemleri nasıl yapılır bu makalemizde sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol
VK GİRİŞ sorunu, neden hesabıma giremiyorum?

VK GİRİŞ sorunu, açılmıyor neden hesabıma giremiyorum, giriş izni hatası çözümü, şifremi unuttum, yapamıyorum, ne yapmalıyım? VK kaydol, hesap açma, şifremi unuttum Sosyal medya alanında Rusya ve Ukrayna'da en çok kullanılan ikinci sosyal medya platformu olan vkontakte ya da kısa adıyla vk.com giriş, şifre işlemleri, kayıt ya ha hesap açma işlemlerinin nasıl yapıldığı merak ediliyor. 

VK.com sitesine şu anda Türkiye'den erişim sağlanamıyor; ancak tamamen erişilemez olduğu anlamına gelmiyor. Çünkü giriş yapmanın farklı yolları var.

Vk.com için Facebook veya Twitter'ın Rus versiyonlarından biri demek abartı olmaz. Sitede Facebook ve Twitter'daki hemen hemen bütün özellikler yer alıyor. Vk sitesi Beyaz Rusya'nın bir numaralı sosyal paylaşım ağıdır. Rusya, Ukrayna, Kazakistan'da da ilk beş sırada alan vk sitesine hesap açmak çok basit. 

Vk.com sitesine giriş yaptığınızda Facebook'ta olduğu gibi sizi VK Login ya da VK Giriş ve VK Kaydol ekranı karşılayacak. 

Zaten kayıtlı iseniz Vk Giriş kısmını kullanabilirsiniz. Kullanıcı adı ve parolanızı kullanarak giriş yapabilirsiniz.

VK Giriş ekranı şöyle:

VK GİRİŞ sorunu, neden hesabıma giremiyorum, giriş izni hatası çözümü, şifremi unuttum, yapamıyorum, ne yapmalıyım?
VK GİRİŞ sorunu, açılmıyor neden hesabıma giremiyorum, giriş izni hatası çözümü, şifremi unuttum, ne yapmalıyım?

 

Yeni kullanıcı isenizi hemen alt kısımda VK Kaydol bölümü yer alıyor.

VK yeni hesap açma ya da Vk kaydol ekranı ise şöyle:

VK GİRİŞ neden yapmıyor, VK kaydol, hesap açma, şifremi unuttum
VK Giriş Ekranı

 

VK kayıt için ad soyad, doğum tarihi ve cinsiyet alanlarını doldurmanız gerekiyor.

Ardından "Devam" butonuna tıklıyorsunuz.

Karşınıza sizden telefon numaranızı isteyen aktivasyon ekranı geliyor. Bu ekran sosyal paylaşım sitesinin güvenilir şekilde kullanılması açısından önemli. Kayıtlı hemen hemen herkesin bir telefon numarasının olması dolayısıyla kayıtlı ve gerçek kişi olması önem taşıyor. Cep telefon numaranızı yazdıktan sonra aktivasyon kodunun size iletilmesini bekleyeceksiniz. İlk olarak sizi bir robot arayacak ve 4 haneli aktivasyon kodunu söyleyecek. Arama gerçekmeşmez ise 30 saniye sonra size aktivasyon kodunu SMS ile almanız için öneride bulunulacak. Öneriyi kabul ettikten sonra aktivasyon 5 haneli olarak cep telefonunuza gelecektir.

Aktivasyon kodunu girdikten sonra ise karşınıza şifrenizi belirlemeniz için bir ekran belirecek. Şifrenizi harf ve rakam karışımı bir kombinasyondan oluşturmayı unutmayınız. Kayıt işlemi bu kadar. 

Bundan sonra vk ile sosyalleşmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Vkontakte ya da vk genellikle Facebook'a çok benzetilir. Kullanım şeklide Facebook ile neredeyse birebir aynı.

VK ŞİFREMİ UNUTTUM

Vk şifre yenileme işlemleri için birçok yöntem bulunuyor. Öncelikle vk giriş formunun hemen sağ altında şifremi unuttum butonuna tıklıyorsunuz. Buradan sonra size söylenen yönergeleri izliyorsunuz.

GİRİŞ YAPAMIYORUM, NEDEN?

VK son dönemlerde en çok karşılaşılan sorunlardan biri de "hesabım olduğu halde giriş yapamıyorum" sorunudur. 

Hesabınızın olduğundan eminseniz ve şifrenizi de net olarak hatırladığınız halde giriş yapamıyorsanız muhtemelen hesabınız kapatıldı. 

VK gibi sitelerde keyfi uygulamalar maalesef biraz fazla. Bu nedenle hesabınızın birkaç şikayetten sonra sorgusuz şekilde kapatılması mümkündür. 

Dolayısıyla hesabınız kapatıldığı için giriş yapamıyor olabilirsiniz.

Bunun için VPN kullanarak yeni bir hesap açmanız en iyisi olacaktır.

NOT: Bütün internet sitelerinde olduğu gibi bu sitede de kullanıcıların kötü niyetli insanlara karşı uyanık olması gerekiyor. Farklı kimlikler altında kendini tanıtarak size zarar verecek karanlık kişilere karşı uyanık olmanızda fayda var.

VK YA DA VKONTAKTE HAKKINDA

Vk 10 Ekim 2006 tarihinde Rusya'da Pavel Durov tarafından kuruldu. şu an 67 dilde yayın yapan sosyal paylaşım ağı, en çok Beyaz Rusya ve Ukrayna'da tercih ediliyor. 

Popüleritede Beyaz Rusya'da 1., Rusya'da 2., Ukrayna'da 3. Kazakistan da 5. ve dünyada 20. sıradadır. Site baştan yüksek eğitim kurumlarındaki öğrencilerin ve mezunlarının iletişimini sağlamak amacıyla kurulduysa da, zamanla tüm sosyal grup ve yaştaki insanlar tarafından kullanılmaya başlandı. 

Eylül 2006'da kurulmuştur ve kısa sürede üye sayısını arttırmıştır, öyle ki en büyük rakibi odnoklassniki.ru'yu ocak 2009 tarihi itibarı ile geride bırakmıştır. 

2012 yılının Eylül ayında üye sayısı 140 milyonu geçmiştir. Tüm hisselerin %12'si Pavel Durov'a aittir. Bir başka büyük hissedar Mail.Ru Group'tur.

Nisan 2011 verilerine göre holding tüm hisselerin %32,49'una sahiptir.

VK Giriş konusunda sorun yaşıyorsanız yoruma yazabilirsiniz.

VK GİRİŞ İÇİN YENİ ÖNERİ

VK Türkiye'den şu anda normal internet yollarından erişim alamıyor. Ancak VPN hizmeti kullanarak bu VK.com sitesine giriş yapılabiliyor.

VPN hizmetlerinin nasıl kullanılacağını şuradan inceleyebilirsiniz:


 

Yorumlar

şakir 3 gündür süperonline internetim ile erişim sağlayamıyorum
Hüseyin Özkan Cumartesi Sabahından Bu Yana Ben de vk.com'a Giriş Yapamıyorum. Dns Değiştirdim Dotvpn Yükledim. Açtı Ama Hesabıma Giremedim. Engellediler Galiba
Adem yıldız Neden girilmiyor
levent kara siteye 2 gündür giremiyorum nedendir ?
yusuf karabulut vk.com sitesine giremiyorum