Vialand açık mı? Mesai saatleri ne?

Vialand açık mı ya da karantina döneminde açık mı ne zaman açılıyor hafta sonu kapalı mı?

Google Haberlere Abone ol
Vialand açık mı? Mesai saatleri ne?

Vialand açık mı ya da yeni adıyla İstanbul Tema Park açık mı ne zaman açılıyor hafta sonu yasakları esnasında açık mı soruları evlerinde sıkılmış çocukları dışarı çıkarmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla soruluyor. İşte Vialand açık mı sorusunun cevabı:

İsfanbul ya da eski adıyla Vialand Türkiye’de inşa edilmiş ilk tema parktır. İstanbul ilinin Eyüpsultan ilçesi üzerinde yer alan park 26 Mayıs 2013 tarihinde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen hizmete açıldı.

İsfanbul’da tema parka ek olarak alışveriş merkezi ve gösteri merkezi de yer almaktadır. 2016 yılında Gürsoy Grup yüzde 50 olan hissesini yüzde 100'e çıkararak Vialand'in yeni sahibi oldu ve adını İsfanbul olarak değiştirdi.

600 bin metrekarelik araziye kurulan İsfanbul’un 200 bin metrekarelik kısmında tema park, 100 bin metrekarelik kısmında gösteri merkezi, 350 bin metrekarelik kısmında alışveriş merkezi ve de 110 bin metrekarelik alanında kiralanabilir alanlar (4500 adet kapalı ve 2400 adet açık ticari alan) ve de 8000 araçlık otopark yer alıyor.

Projenin toplam bedelinin 2013 yılı itibarıyla 1 milyar 150 milyon TL olduğu açıklandı.

İsfanbul proje arazisinin kuzeyinde TEM Otoyolu, güneyinde ise E-5 Karayolu yer alıyor.

İsfanbul içerisinde bulunan bir konser ve eğlence alanıdır. Belirli tarihlerde ünlü şarkıcıların konser verdikleri bir alandır.

Gösteri Merkezinde konser veren ünlülerin bazıları Hande Yener, Hadise, Mustafa Sandal, Gülben Ergen, Murat Boz, Sibel Can, Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gülşen, Yalın, Göksel, Demet Akalın'dır.

Mesai saatleri, Vialand Mesai saatlerine gelince: 

Vialanda hafta içi normal zamanlarda yani kısıtlamanın bulunmadığı dönemlerde açıktır. Ancak hafta sonu yani yarın mesela kapalıdır. 

Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü normalde açık; ancak 29 ve 30 Mayıs 2021 tarihli yasak olduğu için kapalıdır.

Yorumlar