Vestel pişirici yorumları Vestel Ziyafet Çok Amaçlı Pişirici kullananlar memnun mu, yorumları nasıl?

Vestel ziyafet pişirici çok amaçlı yorumları nasıl, kullananlar memnun mu? Vestel Ziyafet Çok Amaçlı Pişirici bu aralar hanımların veya beylerin mutfaklarda görmek istedikleri robotların neredeyse başında geliyor. Peki, kullananlar ne diyor, kullanıcı yorumları nasıl?

Google Haberlere Abone ol
Vestel pişirici yorumları Vestel Ziyafet Çok Amaç

Vestel ziyafet pişirici çok amaçlı yorumları nasıl, kullananlar memnun mu, ürünü yeni almak isteyenler kullanıcı deneyimini gerçekten merak ediyor. Vestel Ziyafet Çok Amaçlı Pişirici almadan önce piyasa yoklaması yapan, daha iyisi olup olmadığını merak eden, bu ürünü kullananların yaptıkları yorumları arayan tüketiciler buna göre hareket etmek istiyor. 

Vestel Ziyafet Çok Amaçlı Pişirici ile ilgili yaptığımız kısa bir araştırma sonucunda kullanıcıların az çok ne düşündüğünü anlayabildik. 

Ürün hakkında Türkiye'nin en büyük alışveriş sitelerinde çok sayıda yorum var. 

Vestel ziyafet pişirici çok amaçlı yorumları
Vestel ziyafet pişirici çok amaçlı yorumları

 

Genel olarak bu tür sitelerde yorumların yüzde 60'ından fazlası olumlu ise o ürün başarılı sayılabilir. 

Vestel Ziyafet Çok Amaçlı Pişirici yorumları ise yukarıda belirttiğimiz oranın çok çok üstünde bir orana sahip. 

Vestel ziyafet pişirici çok amaçlı yorumları
Vestel ziyafet pişirici çok amaçlı yorumları

 

Yani genel olarak kullanıcıların çoğu ürünü çok beğenerek kullanıyor. Şu ana kadar ürünle ilgili olumsuz değerlendirme yapan çok kullanıcı veya tüketici var diyebiliriz. 

Bu sitelerde Vestel Ziyafet Çok Amaçlı Pişirici için yapılan yorumlardan bir kaçını sizler için buraya taşıdık. 

VESTEL ZİYARET PİŞİRİCİ ÖZELLİKLERİ

VESTEL Ziyafet Basınçlı Pişirici'nin özellikleri şöyledir: 

5,5 litre pişirme kapasitesine sahiptir. Yemekleri uzun süre sıcak tutma özelliği bulunuyor. Tabanı kaymaz bir yapıya sahiptir. Pişiricinin iç yüzeyi tamamen teflondan üretilmiştir. 

Ürün aynı zamanda "zaman ayarlı" programa da sahiptir. İstediğiniz zamana ayarlayarak o vakitte pişme emri verebilirsiniz. 

Ürünün ölçü kabı da yanında bulunuyor. Kontrol paneli de bulunan ürünün bütün tuşları ve dokunmatik ve dijitaldir. 

Enerji gücü ise 1000 Watt'tır. 

İki yıl garantisi bulunan ürün manuel pişirme moduna da sahiptir. 

Üründe tam 15 farklı pişirme modu bulunuyor. 

Pişirme haznesi ise tamane çıkarılabilir ve takılabilir özelliğe sahiptir. Bu nedenle rahatlıkla yıkanabilir. 

Ürün aynı zamanda çok katmanlı güvenlik sistemine sahiptir. Buna göre 9 aşamalı güvenlik önlemleri var. 

Ölçüler (GxYxD) : 32 cm x 36 cm x 33 cm 

Ambalajlı Kutu Ölçüleri : 65 cm x 33,5 cm x 37 cm

Ürünün fiyatı ise ortalama 1.200 TL'den satılıyor.

İşte Vestel Ziyafet Çok Amaçlı Pişirici yorumları: 

şahane bir ürün, blenderda pişirme fonksiyonu olması mutfakta hayat kolaylaştırıyor. ben pişirmesini çok fazla kullanmam diye düşünmüştüm ama şimdi pişirme fonksiyonu olmazsa olmaz! İlk önce mercimek çorbası denedim ve hayatımda yemediğim kadar pürüzsüz kıvamda bir mercimek çorbası yaptı. Sanki içine krema katılmış gibi. Bütün malzemeleri içine koyup istediğiniz moda getiriyorsunuz ve o hem pişiriyor hem de ara ara karıştırıyor. Başında durmanıza hiç gerek yok. Kaynar sıcaklıkta çorba yapıyor, bitince de 20 dakika daha sıcak tutuyor. Supangle denedim ve yine çok kolaylıkla çok lezzetli bir supangle yaptı. Sütlü tatlıları başında durup sürekli karıştırmak gerekir, ama bunda malzemeleri koyuyosunuz, sonra da kaselere boşaltıyosunuz, bu kadar. Benimkini görünce annem de istedi ona da bir tane aldım. Almayı düşünenler kaçırmasın.

 

Birkaç haftadır kullanıyorum dolayısıyla artık bir yorum yazabilirim. Öncelikle ürün gayet iyi, dayanıklılığını tabii ki uzun vadede göreceğiz ancak piyasada çok daha yüksek rakamlara satılan aletlere para vermeye gerek yok. Ben salonda toplantıdayken içerde çorbanın kendi kendini yapıyor olması müthiş! Defalarca çorba yaptım, hepsi çok çok güzel oldu,pürüzsüz çorba programı bayağı kremamsı çorbalar yapıyor. Fıstık ezmesi ve badem ezmesi yaptım, gayet başarılıydı. Akışkan, pürüzsüz ezmeler yapabildim. Buharda sürekli brokoli ve karnıbahar pişiriyorum.Temizliğe gerek kalmadan bir çorba yapıyorum arkasından. Birçok kere badem, yulaf, hindistan cevizi gibi bitkisel süt yaptım. Manuel ayarda sebze suyu yaptım, enfesti! Kısacası benim için gerekli bir çok şey yapıyor ve güzel de yapıyor. 2 konuda negatif yorum yapabilirim: - Sürahinin alt kısmı suya değdirilemiyor dolayısıyla yıkamak biraz zor. Otomatik temizleme programı temizliğin büyük bir kısmını yapıyor ama. - Bıçak çıkmadığı için dipte kalan malzemenin büyükçe bir kısmını alamıyorsunuz. Kaju, badem gibi pahalı malzemeler kullandığında insan üzülüyor, zira 5 liralık ürün çöpe gidiyor dipte. Bıçak çıksa ve makinede yıkanabilse hayatımın ürünü olurdu ama bu haliyle de aşırı yardımcı.

 

Bu güne kadar Vestel markası adı altında ne aldıysam pişmanlıkla sonuçlandı. Bu ürünü de markaya olan tedirginliğim yüzünden korkarak almıştım ama bu alet gerçekten efsane olmuş. Özellikle çorbaları Mükemmel yapıyor, tarif kitabındaki karışımlar şahane... Motoru çok sessiz, dizayn çok şık. Mutfağımızın vazgeçilmezi oldu. Umarım kısa sürede bozulup, markaya tamamen küsmeme sebep olmaz.

 

Vestel marka almak konusunda çok tereddütüm vardı. Çünkü Vestel'in diğer blendırları hakkında ciddi şikayetler okumuştum. Çorba yapmak konusunda harika bir ürün ancak blender fonksiyonu ortalama performansın biraz altında. Buz kırma konusunda ise istediğim sonucu alamadım. Buzu küçük parçalar şeklinde atınca daha küçük parçalar şeklinde kırabiliyor ve buzu kırmak için içine bir miktar su eklemek gerekiyor. Bu durum buzun kar şeklinde öğütülmesine mani oluyor. Kendini temizleme özelliği de oldukça iyi sonuç veriyor. Buharda pişirme fonksiyonunu kullanmadım çünkü süzgeçli haznesi sadece bir porsiyon alabilecek kadar küçük. Kalın bir cam hazneye sahip ve bu sürahisinin ağır olmasına neden oluyor. En büyük dezavantajı ise bulaşık makinasında yıkanamaması.

 

Cihazın tarif kitabındaki sütlaç tarifi için sos programının süresini 30 dakikaya programlayarak çalıştırın yazıyor ama sos programını seçtiğimde süre otomatik olarak 20 dakikaya ayarlı olarak açılıyor. Ve asla bu süreyi değiştiremiyorsunuz. Aynı şey salça tarifi için de geçerli. Salça için sos programında 60 dakika çalıştırın diyor. Bu nasıl bir rezalet! Hem otomatik programların süresini değiştiremiyorum hhem de benden süreyi ayarlamamı istiyorlar. Manuel modda sütlaç yapayım bari dedim onda da karıştırma işini sizin başında durup arasıra manuel olarak çalıştırmanız lazım. Bugün de muhallebi yapayım dedim sos modunda ama muhallebi su gibiydi kıvam alamamıştı. Çorbaları iyi yapıyor ama yukarda bahsettiğim sıkıntı yüzünden puanım 3. Tamamen mantık hatalarıyla dolu bir ürün.

 

İyi çıkar mı diye şüpheyle yaklaşmıştım ama aldığım, kullandığım en kaliteli Vestel ürünü bu. İşini de çok iyi yapıyor.

 

Normal blender a ilaveten bence sadece çorba ve sos için kullanılabilir. Maalesef hazneyi makinada yıkayamıyorsunuz. Elde de suya sokmadan yıkanması lazım. Altta elektrik bağlantıları var. Otomatik yıkama çikolatalı süt yaptığımda bile temizlemedi. Ayrıca çok güçlü olmayan hanımlar için çok ama çok ağır. Fakat imalat kalitesi çok yüksek. Gördüğüm en kaliteli blender

 

Thermomix kıvamında bir ürün. Otomatik temizleme programı büyük kolaylık ama ek temizlik de gerekiyor illa. Süzme mercimek çorbaları restoran seviyesinde. Sos, fıstık ezmesi, smoothie ve çorba deneyimledim oldukça başarılı.

 

Cihaz çok çok ağır, üst hazneyi yıkaması çok zor (işim bitince detarjan sıkıp su koyup karıştırma modunda çalıştırıyorum böylelikle iç haznenin tamamına deterjan değmiş oluyor).olumsuzluklarının yanı sıra hem pişirme hem karıştırma özelliğine hayatımı kolaylaştırıyor çorbalar için efsane bir ürün tarifler kitabında oldukça kısıtlı tarifler olsa da ben kafamdan uydurup güzel şeyler yapıyorum

 

Ürünü alırken özellikle fıstık ezmesi yapmak için alıyorum demiştim ama uygun program yok bu iş için diğer her şeyi güzel memnunum

 


 

Yorumlar