Vestel bulaşık makinesi yorumları

Vestel bulaşık makinesi kullanan vatandaşların yorumları ürünü yeni alacaklar için fikir veriyor.

Google Haberlere Abone ol
Vestel bulaşık makinesi yorumları

Vestel marka bulaşık makinesi yorumları üründen almak isteyen diğer vatandaşlar için yol gösterici oluyor. 

Peki, Vestel marka bulaşık makinesi alanlar memnun mu genel olarak yorumlar nasıl? Sizler için yaptığımız araştırmalar neticesinde elde ettiğimiz kullanıcı yorumlarını buraya aktarıyoruz. Buradaki yorumlardan farklı olarak sizler de yorum yapmak isterseniz en alttaki formu kullanabilirsiniz. 

Öncelikle üründen biraz söz edelim isterseniz.

Vestel BM 4201 X A++ Enerji Sınıfı 4 programlı bulaşık makinesi piyasada ortalama 2 bin 200 TL'den satılıyor.

30 dakika, yoğun, eko ve süper 50 dakika seçenekleri mevcut.

Özel olarak zaman ayarlama seçeneği bulunuyor. 30 dakika modunda ileri bir saatte yıkanmasını istediğiniz zamanda yıkamayı yapar.

Boyutları is eortalama 60cm X 85cm X 60cm

 VESTEL BULAŞIK MAKİNESİ YORUMLARI

Şu ana kadar elde ettiğimiz bazı kullanıcıların makine hakkındaki yorumları şöyle: 

Bu ürünü çok beğendim, Kesinlikle alınacak bir ürün. Fiyat olarak ta uygun

 

İnternet üzerinden ilk beyaz eşya alışım.buzdolabı ile birlikte aldım.çok endişelendim ilk başta sorun yaşar mıyım diye.ama horoz lojistik e çok teşekkür ederim.evim 3.katta. asansör yok. büyük bir hassasiyetle evime kadar çıkardılar.servis ve kurulum hemen ertesi gün denildiği gibi yapıldı.ürüne gelince daha önceki bulaşık makinem bocsh markaydı.4.yılında arıza verdi.ve pahalı bir tamir ücreti çıkarttılar.bende yenisini almaya karar verdim.çok araştırdım.yorumlardan yola çıkarak Vestel i tercih ettim.şimdilik daha bir kez denedim. iyi ki almışım sonuç muhteşem.bardaklarım eskisinden de parlak .tabaklar hiç sudan geçirmeden koydum .tertemiz.şimdiden memnunum.hiç düşünmeyin alın derim. hepsi buradan asıl teşekkürüm size yine beni yanıltmadınız.

 

8 aydır kullanıyorum hepsiburadan aldım gerçekten çok memnunum üst üste koysam bile lekeli çıkardığı olmuyor her şey marka demek değil evet zaten vestel de kötü bir marka değil bu fiyata bu performans 👏🏻👏🏻

 

gayet güzel ama renk biraz açık köyü gri inox değil

 

Kargo hemen üç gün sürmedi bile teslim aldım çok beğendim mağaza fiyatından daha düşük aldım çok teşekkür ederim

 

Gerek yerli malı olması gerek diğer Vestel ürünlerimizden memnun olduğumuz için ve tabi uygun fiyatı (mağaza da 400-450 lira daha pahalı) nedeniyle tercih ettik. Aldığımız gecenin sabahında kargoya verildi ve horoz lojistik 4-5 gün içinde evimize kadar getirdi sıkıntısız bir şekilde. Servis de 2 saat sonra gelip kurulumunu gerçekleştirdi. Şu ana kadar gayet memnunuz. 4 tane kullanışlı programı var, çok gürültülü bir makine değil ve görünüs olarak da gayet güzel. Benzeri pahalı ürünler 500-600 lira vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum, bazıları Vestel e yerli diye guvenmiyor ama önceki makinemiz de Vestel di ve 10 yıl gayet güzel bir şekilde kullandık ki o süre içinde 3 defa taşınma yaşadığı halde sorun yaşamadık. Bence bu fiyata gönül rahatlığıyla alınabilir bir makine

 

Ürünü indirimde olduğu zamanda aldım. satıcısı Hepsiburadanın kendisiydi. uygun bir fiyata geldi. şu an fiyatı baya yükselmiş. makine gayet iyi. sessiz çalışıyor. çalıştığını duymuyorsunuz. tertemiz yıkıyor. programları yeterli. en yağlı kurumuş beklemiş bulaşıklar da bile denedik. tertemiz çıktı hepsi. sımsıkı doldurduk ona rağmen tertemiz yıkıyor. henüz hiç kullanmadık ama yarım yük özelliğinin olması da güzel. kargo geldikten sonra vestel servisini aradım onlarda 1 gün sonra hemen gelip kurulumu yaptılar. tek sıkıntısı Horoz lojistikle gönderilmesi. kargo çok sorunlu. şubeye gelmiş kargoyu eve teslim etmeleri 1 hafta sürüyor nerdeyse. farklı bir kargoyla çalışılsa çok daha iyi olurdu. genel olarak tavsiye ederim.

 

Ürünü 4 aydır kullanıyorum. Sipariş ettikten 4 gün sonra geldi, vestel serviside aradıktan 1 gün sonra geldi. Diğer eşyalarlada uyumlu rengi ve gayet şık duruyor. Yıkamasından da memnunuz, programları kullanışlı. Almadan önce sesi hakkında endişelenmiştim ama normal bi ses düzeyi var eski makinemize göre daha sessiz üstelik.

 

Satıcısı hepsiburada'dan aldım. Aynı gün kargo fırsatını yakaladım fakat aynı gün kargoya verilmedi. 26 harizanda verilen kargo tahmini teslimat gününden önce izmir şubesine geldi (30 haziran da) 1 temmuz için teslimat randevusu oluşturduk fakat 1 temmuzda dağıtıma çıkarmadılar 2 temmuz akşam üstü 16:30 gibi geldiler. Allahtan vestel servisi hızlı ve dakikti ertesi gün söylenen saatte geldiler bağladılar. Makineye gelince makinayı bependim beklentimi fazlaca karşıladı. Önceki bulaşık makinem de deterjan olmadan kirli bulaşıkları süngerle sudan geçirip yıkatırdım ona rağmen bazen kalıntılar lekeler kalırdı. Denemek için kurumuş kirli bulaşıklarımı hiç suyu değdirmeden attım ve mükemmel sonuç aldım çok beğendim gerçekten. Makinanın çalışma sesi ne çok gürültülü ne çok sessiz bilginize.

 

Ürünü alalı 5 ay oldu. En küçük bir şikayetim olmadı. - servis ücretsiz kurulumu ve gerekli kontrolleri yaptı. - Makinede kullanılan tüm malzeme kaliteli. - Programları oldukça kullanışlı. - Annemin, abimin ve benim tüm beyaz eşyalarımız Vestel. Annemin buzdolabı 24. yılında arıza verdi. Onarım istemedik, yine Vestel buzdolabı aldık. - 11 yıldır çamaşır makinem, buzdolabım tık demeden çalışıyor. - Param ülkemde kalıyor, Türk düşmanı almanlara ya da diğerlerine gitmiyor. - 10 üzerinden 10 veriyorum bu ürüne.

 

Yorumlar