Vergi denetmenlerinden Haleplilere yardım

İSTANBUL (AA) - Türk Kızılayının "Halep'i Görmezden Gelmeyin" kampanyası kapsamında Vergi Denetim Kurulu Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı 1...

Google Haberlere Abone ol
Vergi denetmenlerinden Haleplilere yardım

İSTANBUL (AA) - Türk Kızılayının "Halep'i Görmezden Gelmeyin" kampanyası kapsamında Vergi Denetim Kurulu Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı 1 tır gıda malzemesini Haleplilere gönderdi.

Vergi Denetim Kurulu Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı binası önündeki törende Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Kızılay olarak yardımları Suriye'ye ulaştırdıklarını kaydetti.

İdlip başta olmak üzere Suriye içerisindeki ve Türkiye'deki kamplarda kalan Suriyeli sığınmacılara yardım eli uzattıklarını ve Türk halkının yardımlarını bölgeye ulaştırdıklarını ifade eden Tan, yardımları dolayısıyla vergi denetmenlerine teşekkür etti.

Vergi Denetim Kurulu Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Mücahit Şirin de Suriye halkının mağduriyetine sessiz kalmadıklarını belirterek, destekleri için Türk Kızılayı yönetimine teşekkürlerini sundu.

Bin adet gıda kolisini taşıyan yardım tırı yola çıkarken, Şirin, yardımların bölgede bulunan Türk Kızılayı ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti.

Yorumlar