Venom sonunda vizyonda

Merakla beklenen film 'Venom Zehirli Öfke' sonunda vizyona girdi. Tom Hardy'nin rol aldığı filmin maliyeti ise merak konusu. Sinemaseverler Venom karakterini sevdi. Peki Venom nedir, konusu ne?

Google Haberlere Abone ol
Venom sonunda vizyonda

Uzun süredir merakla beklenen film 'Venom' vizyona girdi. Gişe beklentisini karşılayıp karşılmayacağı merak konusu olan filmin bütçeside ilgi çekiyor. Sony stüdyolarında çekilen filme harcanan para 100 milyon dolar.  Tom Hardy, Jenny Slate, Riz Ahmed, Michelle Williams, Woody Harrelson, Michelle Lee, Marcella Bragio ve Sope Aluko'nun rol aldığı filmi Ruben Fleischer yönetti.

Gösterime girdiği ülkelerde eleştiri bombardımanına tutulan filmin ülkemizde beğenilip beğenilmeyeceği merak konusu. Spider Man ile çizgileri çok farklı olan filmde Venom'un ayrı bir karakter olarak zihinlerde kalmasına çalışılması dikkat çekiyor.  Venom karakterini canlandıran Tom Hardy'nin filmde gösterdiği performans eleştirmenler tarafından takdirle karşılandı. 

Tom Hardy Kimdir?

Edward Thomas bir diğer adı Tom Hardy 1977 doğumlu İngiliz bir sinema oyuncusudur. Tom Hardy Londra'da doğdu. Annesi ressam babası ise bir yazardır. Küçük bir çocukken tiyatro ve sinemaya ilgisi olan Tom Hardy küçük yaşlarda tiyatro eğitimi almaya başladı.

İzleyiciler tarafından merakla beklenen Vinom: Zehirli Öfke'de başrol oyuncusu olan Tom Hardy'nin Vinom'da sergilemiş olduğu oyunculuk izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Yorumlar