VavaCars kimin, sahibi kimdir, güvenilir mi, nerelidir, hangi ülkenin?

VavaCars kimin, sahibi kimdir, güvenilir mi, ikinci el araba alım satımı nasıl yapılıyor, alınan arabaları ne yapıyor bu ve buna benzer birçok soru uzun zamandır cevap arıyordu. İşte VavaCars hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
VavaCars kimin, sahibi kim, nereli, güvenilir mi?

VavaCars kimin, sahibi kimdir, güvenilir mi, sahibi nerelidir, ne iş yapıyor, VavaCars aldığı arabaları ne yapıyor? İşte VavaCars hakkında merak edilen bilgiler ve çok sık sorulan sorulardan bazılarının cevapları: 

VavaCars 2018 yılında kurulmuş İngiliz menşeili bir araba platformudur. Daha doğrusu ikinci el araba alım satım platformudur. 

Şirketin kuruluşu ve ana merkezi İngiltere'de bulunuyor; ancak şirket dünyanın dört bir yanına açılmış durumda. 

Şirketi kuran yani VavaCars'ın sahibi Lawrence Merritt'tir.

VavaCars, Vitol Group'a ait araç değerlendirmesi yaparak araç sahiplerine hızlı araç satış imkanı sunan bir firmadır.

Türkiye ise Petrol Ofisi işbirliği ile faaliyet gösteriyor.

VavaCars, kullanılmış arabalar için değerleme ve satın alma işlemlerini gerçekleştirmektedir.

VavaCars kimin, sahibi kimdir, güvenilir mi?
VavaCars kimin?

 

Ücretsiz expertiz ve araç satışında NOTER İşlemlerinin aradan çıkarılması, hizmetleri arasındadır.

VavaCars'ın Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa'da şubeleri bulunmaktadır.

Türkiye pazarı yanı sıra Pakistan'da da hizmet veren VavaCars, çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyor.

VavaCars Türkiye CEO’su Lawrence Merritt, “Dünyaca içinden geçtiğimiz bu dönemde birçok firma sadece mevcut koşullarını korumaya odaklanmışken biz VavaCars olarak odağımıza büyümeyi koyduk. Bu krizden çıkmanın yolunu müşterilerimiz için yenilikler gerçekleştirmek büyümek olarak görüyoruz. Bu iş modelini tüm dünyada ilk olarak Türkiye'de uygulamaya sokmamızın ardından henüz bir yıl geçti ve yüksek müşteri memnuniyetimizin ve yüksek tavsiye skorlarımızın bir sonucu olarak hızlı bir talep artışına şahit oluyoruz. Müşterimiz neredeyse biz de orada olmak, aynı standartta hizmet sunarak onlara yakın olmak zorundayız. Bu nedenle, İstanbul'daki Satın Alma Merkezleri'mizin ardından üç büyük ilde, Ankara, Bursa ve İzmir'de de müşterilerimize hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle Ankara'daki VavaCars satın alma merkezimiz 1.400 metrekare alanı ve hizmet kapasitesiyle bir amiral gemisi konumunda olacak. Tüm VavaCars merkezlerimiz, beş yıldızlı bir otel konforuna ve modern çizgilere sahip ve en önemli vaatlerimizden biri olan şeffaflık ilkesine paralel olarak şeffaf biçimde tasarlandı. Herkesi VavaCars deneyimini yaşamaya davet ediyoruz,” dedi.

YENİ YATIRIMLAR ALARAK BÜYÜYOR

Lansman tarihi olan Nisan 2019 yılından bu zaman kadar 10 binden fazla otomobil ticareti yapan VavaCars’ın çalışan sayısının ise 300’ü aştığı belirtildi. Şirketin, Brüt Emtia Değerini (GMV) ise her ay yüzde 30 oranında artırdığı bilgisi paylaşıldı.

VavaCars'ın alınan yatırımı teknoloji platformunun, fiziksel altyapısının ve markasının gelişimini hızlandırmak için kullanacağı öğrenildi.

Aldıkları yatırımla ilgili konuşan VavaCars Kurucu Ortağı ve CEO’su Lawrence Merritt, "Misyonumuz, dünyanın en güvenilir kullanılmış araç ticaret platformunu oluşturmak ve herkesin endişe duymadan araç alıp satmasını kolaylaştırmak. Aldığımız bu yatırımla müşterilerimiz için icat etmeye ve basitleştirmeye devam edeceğiz" dedi.


 

Yorumlar