Vatandaşlardan Kilyos'taki plajın ücretli olmasına tepki

Sıcak havalarda İstanbul'un en çok tercih edilen plajlarından olan Kilyos'taki plajın ücretli olması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Vatandaşlardan Kilyos'taki plajın ücretli olmasına tepki - Sayfa 1

"BÖYLE BİR ŞEY OLMAMASI GEREKİYOR" 

Kilyos'ta oturan ücretli plajlardan yakınan vatandaşlardan Özlem Avşar, "Bu durumdan mustaribiz. Biz buranın yerlisi sayılırız. Dört ay burada kalıyoruz.

Vatandaşlardan Kilyos'taki plajın ücretli olmasına tepki - Sayfa 2

Bu uygulamadan biz de rahatsızız. Plajlar halkın. Kumu ve denizi satıyorlar, böyle bir şey olmaması gerekiyor. Biz de mağduruz. Kart çıkarıyoruz. Kart için de para veriyoruz. Hiçbir sonuca varılmıyor" şeklinde konuştu.

Vatandaşlardan Kilyos'taki plajın ücretli olmasına tepki - Sayfa 3

"BIRAKIN İNSANLAR ÖZGÜRCE DENİZE GİRSİN" 

Denize girmek için kızıyla birlikte Kilyos'a gelen Erkan Şenkaya, ücretsiz plaj olmadığı için denize girmeden Kilyos'tan ayrıldı. Şenkaya, "Büyük yanlış. Denize girmek için gelmiştik. İnsanları bu şekilde parayla boğamazsınız.

Vatandaşlardan Kilyos'taki plajın ücretli olmasına tepki - Sayfa 4

Bırakın insanlar biraz özgürce denize girsin. Daha bundan 2, 3 seneye kadar önce insanlar denize giriyordu. Burası açıktı, normal denize giriyordunuz. Bu parayı verecek kaç kişi var ülkede? Bu işleri durdurmaları lazım. Biz denize girmeyeceğiz ve geri döneceğiz" ifadelerini kullandı.