Vatan Şaşmaz cinayetinden yeni detaylar, cinayetin nedeni belli oldu

Vatan Şaşmaz'ı vurarak intihar ettiği belirlenen eski manken Filiz Akın'ın uzun yıllardır Şaşmaz'a karşı "platonik aşk" beslediği ortaya çıktı. Vatan Şaşmaz'ı öldürdüğü iddia edilen Filiz Aker'in yeğeni, teyzesi hakkında, "Teyzemde tutku halindeydi. Vatan’ın hiçbir suçu yok. Teyzemin bitmeyen bir Vatan aşkı vardı. Teyze 'saçmalama' derdim. "Karısını boşayacak benimle evlenecek" derdi." şeklinde konuştu. Öte yandan eski Organizatör Nedim Delibaş, Filiz Aker'in sürekli Vatan Şaşmaz'ı rahatsız ettiğini, Şaşmaz'ın daha önce, "Bu kadın benim başımı belaya sokacak" dediğini aktardı.

Google Haberlere Abone ol
Vatan Şaşmaz cinayetinden yeni detaylar, cinayetin nedeni belli oldu

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Ünlü televizyon sunucusu ve oyuncu Vatan Şaşmaz cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker ile birlikte ölü olarak bulunan Vatan Şaşmaz'ın "platonik aşk" cinayetine kurban gitti ortaya çıktı. 

Eski mankenin yeğeni Dora, teyzesinin uzun yıllardır Vatan Şaşmaz'a "platonik aşk" beslediğini açıkladı. Dora, Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'a olan ilgisinin delilik boyutunda olduğunu belirterek, kendisini defalarca uyardığını söyledi. Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ı evli olduğu halde rahat bırakmadığı, sürekli kendisine dönmesi için ikna etmeye çalıştığı belirtiliyor. 

Hürriyet internet sitesine konuşan Dora, cinayetten hemen önce yaşananları ise şöyle anlattı: 

Cafedeydik. Oturuyorduk duygusal konuşmalar yapıyordu. Çok mutluyum diyordu. Hiç bu kadar mutlu olmadım ama benim mutluluğum seni üzebilir sakın üzeülme falan filan diyordu. Bir yarım saat yukarı çıkacağım bir arkadaşımla görüşeceğim dedi. 10 dakika geçti aradım geliyor musun canım dedim, geliyorum dedi. Sonra yine zaman geçti aradım telefonu kapalıydı. Otelden de aradım. yukarı çıktım kapıyı çaldım kimse açmıyor. Teyzeme ona ulaşamıyorum dedim. Güvenlik aldık resepsiyondan. KApıyı açtırdık. Üst kilit kilitliydi. Kapı açılınca baktık yerde yatıyor Vatan. Kırmızı gömlekli kotlu birini gördük herhalde Vatan’dır bu dedik. Teyzemle Vatan’ın ilişkisi çok daha öncesine dayanıyor şu anda öyle birşey yoktu. Yeni bir ilişki yoktu. Neden Vatan’la buluştu bilmiyorum. Hiçbirşeyden haberim yok.

Teyzem yıllardır Vatan’a aşıktı platonik olarak. İnan teyzeme üzülüyorum. ama o kadar da çok Vatan’a üzülüyorum ki. Eşi hamile miymiş onu da bilmiyorum.

Olay gecesinde de Vatan Şaşmaz ile nasıl olduğu anlaşılmayan bir şekilde buluşan Filiz Aker'in muhtemelen taleplerine cevap alamadığı için ünlü sunucuyu vurarak öldürdüğü anlaşılıyor. 

"EŞİNDEN BOŞANMAZSA ÖLDÜRÜRÜM"

Öte yandan Habertürk'e konuşan nikâh şahidi ve yakın arkadaşı olan ünlü müzik yapımcısı Polat Yağcı, “Nerdeyse gece gündüz beraberdik. Evlendikten sonra ailesi ve işinden başka bir şeyi kalmamıştı. Bana hiç öyle bir ilişkisinden söz etmedi” dedi. 80’li yılların ünlü manken ve oyuncusu olan Filiz Aker’in 2 yıl önce de intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Aker’in yakın arkadaşı eski magazin gazetecisi Nurcan Sabur, “2 yıl önce hap için intihar girişiminde bulundu. Bazı sıkıntıları vardı” dedi. Yakın çevresine Şaşmaz’a karşı 10 yıldır saplantılı aşk beslediğini söyleyen Aker’in “Ona 3-4 trilyon (milyon) harcadım, kimseye bırakmam. Eşinden boşanmazsa onu öldürürüm” dediği iddia edildi.

"BU KADIN BAŞIMI BELAYA SOKACAK" DEMİŞ

Öte yandan Organizatör Nedim Delibaş, CNN TÜRK canlı yayınına bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Delibaş, "Sanıyorum 2015'ten önce bununla bir gönül birlikteliği vardı. Evlendikten sonra Vatan'ı sürekli rahatsız ediyordu. Bir gün sert bir telefon görüşmesi yaptı. Vatan nedir dedim, 'Ağabey sorma bu kadın benim başımı belaya sokacak' dedi. Bu kadın Vatan'ı rahatsız ediyordu." dedi. 

EŞİ DÖRT AYLIK HAMİLE

Öte yandan, Vatan Şaşmaz'ın iki yıl önce dünya evine girdiği Yasemin Adalı'nın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. 

Yorumlar

Murat Namusuyla ekmek parası kazanan insanlar hep ezmisiniztir çalan çırpan dilenerek para kazanan ifa görmemezlikten gelmissiniztir siz zabıtalar ,,,,,,,,,,