Van Persie'den 10 numara açıklaması

- Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie: - "Birçok büyük oyuncunun sırtında taşıdığı 10 numaralı formayı giyecek olmak büyük bir onur"

Google Haberlere Abone ol
Van Persie'den 10 numara açıklaması


İSTANBUL (AA) - Geçtiğimiz sezon İngiltere'nin Manchester United takımından transfer edilen Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie, bu sezon 10 numaralı formayı giymesinin büyük onur olacağını belirtti.

Van Persie, Instagram hesabından Türkçe ve İngilizce yaptığı açıklamada, "Formamı 10 numara olarak değiştirmeye karar verdim. Yeni sezon, yeni şanslar, yeni bir başlangıç. Fenerbahçe tarihinde 10 numaranın çok özel bir yeri var. Birçok büyük oyuncunun sırtında taşıdığı 10 numaralı formayı giyecek olmak büyük bir onur." ifadelerini kullandı.

Robin van Persie, geçen sezon giydiği forma hakkında da şunları kaydetti:

"11 numaralı formamı satın alarak bana destek veren herkese söylemek istiyorum. Lütfen endişelenmeyin, sizin desteğinizi hala hissediyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Haydi hep birlikte harika bir sezon geçirelim."

Öte yandan Fenerbahçe'de 10 numaralı formayla ismi özdeşleşmiş Brezilyalı futbolcu Alex de Souza da Instagram hesabından Hollandalı forvet hakkında, "Van Persie, umarım bu formayla birçok gol atıp, taraftarı çok mutlu edersin. Bunu çok isterim. Yeni numara ile bol şanslar." şeklinde paylaşımda bulundu.



Yorumlar