Van Gölü kıyısında sürpriz evlenme teklifi

- Van'da Türkçe öğretmeni Yalçın, bir süre önce tanıştığı hemşire kız arkadaşına Van Gölü kıyısında pankartla evlilik teklif etti - Yalçın: "Pankartı okulda hazırladık. Van Gölü ve Akdamar Adası'nın güzelliği eşliğinde güzel bir evlenme teklifi oldu"

Google Haberlere Abone ol
Van Gölü kıyısında sürpriz evlenme teklifi

VAN (AA) - Van'ın Gevaş ilçesinde bir okulda görevli Türkçe öğretmeni Selim Yalçın, bir süre önce tanıştığı hemşire kız arkadaşına Van Gölü kıyısında pankartla evlilik teklif etti.

Yalçın, Sakarya'dan kendisini ziyarete gelen kız arkadaşı hemşire Gülçin Kayhan ile göl kıyısına gitti.

Arkadaşlarıyla daha önce anlaşıp Akdamar Kilisesi'nin de göründüğü Van Gölü kıyısında balonlarla süslediği otomobiller üzerine notlar yazıp pankart açtıran Yalçın, Kayhan'a unutamayacağı bir an yaşattı.

Arkadaşının gözlerini kapatarak göl kıyısına getirdiği Kayhan, ''Selim'le evlenir misin?'' yazılı dev pankartı görünce şaşkınlık yaşadı.

Yalçın, Kayhan'ın pankartı görmesinin ardından diz çöküp cebinden çıkardığı yüzükle kız arkadaşına evlilik teklif etti. Bu sırada pankartı açan arkadaşları da alkış ve ıslıklarla Yalçın'a destek verdi.

Kayhan, önünde diz çöken Yalçın'ın elindeki yüzüğü görünce duygu dolu anlar yaşadı. "Evet" cevabını alınca Yalçın, kız arkadaşına sarılarak, arkadaşlarının keman çalarak söylediği şarkılarla dans etti.

- "Güzel bir evlenme teklifi oldu"

Yalçın, AA muhabirine, evlenme teklifi için bir gün boyunca hazırlık yaptığını ve sonunda amacına ulaştığını söyledi.

Evlenme teklifi için okulda görevli arkadaşlarının da seferber olduğunu anlatan Yalçın, "Bir süredir nasıl evlenme teklif edeceğimi düşünüyordum. En sonunda göl kıyısında bir organizasyon yapmaya karar verdim. Zamanım kısıtlı olduğu için pankartı da okulda hazırladık. Van Gölü ve Akdamar Adası'nın güzelliği eşliğinde güzel bir evlenme teklifi oldu. Onun sürprizine sürprizle karşılık verdim. 'Evet' cevabını aldığım için çok mutluyum." dedi.

- "Benim için çok özel bir gün oldu"

Yalçın'ı görmek için Sakarya'dan geldiğini belirten Kayhan da karşılaştığı sürpriz karşısında hem şaşırdığını hem de duygulandığını aktardı.

En kısa sürede hazırlıkları tamamlayarak düğünlerini yapacaklarını ifade eden Kayhan, "Benim için çok özel bir gün oldu. Sürpriz yapmak istedim ama asıl sürprizi o bana yaptı. Çok mutluyum." diye konuştu.



Yorumlar