VakıfBank’tan KOBİ’lere özel kredi

İSTANBUL (AA) - VakıfBank KOBİ’lerin yıl sonu finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla "Şimdi Al, 2018’de Öde" kampanyasını başlattı.Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre, banka "Şimdi Al, 2018’de Öde"...

Google Haberlere Abone ol
VakıfBank’tan KOBİ’lere özel kredi

İSTANBUL (AA) - VakıfBank KOBİ’lerin yıl sonu finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla "Şimdi Al, 2018’de Öde" kampanyasını başlattı.

Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre, banka "Şimdi Al, 2018’de Öde" kampanyasını hayata geçirdi. VakıfBank’ın KOBİ’lerin yıl sonu finansman ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilmeleri için başlattığı, 100 bin TL’ye kadar kredi kullanma avantajı içeren kampanyada 36 aya varan vadeler ve uygun faiz oranları sunuluyor.

Kampanyada ödeme planlarında aylık eşit veya 3 ayda bir eşit taksitli ya da 4 aya kadar ödemesiz dönemli geri ödeme seçenekleri sağlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ersin Özoğuz, VakıfBank olarak ülke ekonomisinin dinamik gücü olan KOBİ ve esnafı nakdi ve gayri nakdi kredilerden, tahsilat ve ödeme hizmetlerine kadar birçok alanda desteklediklerini belirterek, "Özellikle bankacılık sektörü aracılığıyla sağlanan kamu desteklerinin KOBİ ve esnafımıza ulaşması konusunda aktif rol alıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar