VakıfBank’ın yeni reklam filmi filelerden çocukların hayallerine uzanıyor

VakıfBank Spor Kulübü ile kadın voleybolunda üst düzey başarılara ulaşan VakıfBank, yeni reklamında genç sporculara ilham veriyor.

Google Haberlere Abone ol
VakıfBank’ın yeni reklam filmi filelerden çocuklar

Türkiye’nin voleyboldaki başarısına altyapı ve spor okullarında yetiştirdiği yıldızlar aracılığıyla büyük katkı sunan VakıfBank, Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı ile gelecek nesillere umut aşılıyor.

Türkiye’nin en büyük iki bankasından biri olan VakıfBank, yeni reklam filminde 37 yıldır kadın voleyboluna verdiği desteği ekranlara taşıyor. Bugüne kadar kazandığı 6 CEV Şampiyonlar Ligi, 4 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 1 CEV Challenge Cup ve 1 CEV Top Teams kupasıyla ''Türkiye'nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı'' unvanına sahip olan VakıfBank Spor Kulübü’nün (VBSK) oyuncuları yeni reklam filminde buluşuyor. 

Filmde, VakıfBanklı sporcuların çocukluk fotoğrafları kolaj halinde, maç ve şampiyonluk görüntüleri ile iç içe kurgulanıyor. Kurulduğu günden bu yana bir kamu bankası olma sorumluluğuyla toplumsal refahı büyütmek için çalışan VakıfBank’ın spor okullarında yetişen çocuklarla yıldız oyuncuları bir araya getirdiği yeni reklamında, sporcu adayları da kendilerini geleceğin yıldızları olarak hayal ediyorlar. 

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’na en çok oyuncu gönderen ve dünya/Avrupa şampiyonu oyuncuları yetiştiren VBSK, yeni reklam filmiyle gelecek nesiller aracılığıyla başarılarına başarı katacağını ve sporcu adaylarına ilham vermeye devam edeceğini vurguluyor. 

VakıfBank’ın ekran yüzü Tolga Sarıtaş’ın kapanış sahnesinde rol aldığı ve seslendirmesini yaptığı filmin müziği için Sertap Erener’den ‘İncelikler Yüzünden’ şarkısı seçildi. Ünlü sanatçı İncelikler Yüzünden’i reklam filmine özel yeniden seslendirirken Erener’in güçlü sesi VBSK’nın güçlü kadrosuna eşlik ediyor. 

Reklam Filmi Videosu: Türkiye’nin Voleybol Bankası VakıfBank - YouTube

KÜNYE

Reklamveren: VakıfBank

Reklamveren Yetkilileri: Ferkan Merdan (Genel Müdür Yardımcısı), Gönül Göral Öztürk, Gülin Günel Keşci, Mustafa Apaydın, Başak Koç Özer, Neslişah Şevval Kuşaklı

Reklam Ajansı: Papillon İstanbul

Ajans Başkanı: Yunus Becit

Genel Müdür: Fatih Öztürk

Kreatif Direktör: İlkay Saltık 

Kreatif Ekip: Aytunç Erkekoğlu, Cem Gündoğdu, Salih Küçük, Buğra Ertürk, Anıl Zorba, Muhammet Bey

Müşteri İlişkileri Direktörü: Gülden Özbaşaran Udum

Müşteri İlişkileri: Dilşad Polat, Gözde Tekin 

Yapım Şirketi: Zodiac

Yapımcı: Murat Pekin

Yönetmen: İlay Alpgiray

Eser: İncelikler Yüzünden

Yorum: Sertab Erener

 

Yorumlar