Ünlü sanatçılardan Trump'a sert tepki

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yapacağı operasyon öncesinde Donald Trump'ın Türk ekonomisini bitirmekle tehdit etmesinin ardından tepkiler gelmeye devam ediyor. Siyasilerin yanı sıra sanatçılarda Trump'ın açıklamasına tepki gösteriyor. Cenk Eren, Alişan ve Işın Karaca Trump'ın tehditlerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü sanatçılardan Trump'a sert tepki

Askerlerini Suriye'nin kuzeyinden çeken ABD Başkanı Donald Trump daha sonra talihsiz bir açıklama yaparak Türkiye'yi tehdit etmişti. Türk ekonomisini bitirmekle tehdit eden Trump, Twitter üzerinden "Daha önce güçlü bir şekilde ifade ettim, şimdi bir kez daha yinelemek için söylüyorum; Türkiye, benim derin ve eşsiz anlayışıma göre, sınırların dışında olduğunu düşündüğüm bir şey yaparsa, Türkiye'nin ekonomisini mahvederim ve yok ederim (Bunu daha önce yaptım)" açıklamasında bulunmuştu.

TÜRK TOPLUMUNDAN SERT TEPKİ

Türkiye'nin ekonomisini bitirmekle tehdit eden ABD Başkanı Trump'a ilk tepki yine Türk toplumundan gelmişti. Twitter üzerinden Trump'a tepki gösteren vatandaşlar Türk devletinin ve ordusunun yanında olduğunu sık sık yineledi.

ÜNLÜLERDEN TEPKİ

Öte yandan ünlü sanatçılarda ABD Başkanı Donald Trump'ın tehditlerine sessiz kalmadı. 

"ORDUMUN, BAŞ KOMUTANIMIN YANINDAYIM"

Ünlü sanatçı Cenk Eren sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Trump'a ''Küstahça Ülkemi tehdit eden ABD ye karşı Devletimin, Ordumun ve Başkomutan Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN yanındayım'' sözleriyle tepki gösterdi.

"BİZİ DOLARINLA KORKUTAMAZSIN"

Şarkıcı Alişan, "Türk milleti ordusunun yanında. Bu ordu 3 öğün kuru ekmekle beslenip Çanakkale'de, Sakarya'da desten yazdı Tıırrummmmp.. Ekonomi diye bir şey yoktu daha. Bizi dolarınla korkutamazsın. Devletimizin sonuna kadar yanındayız. Allah Mehmetçiğin yardımcısı olsun" diye cevap verdi.

"HAVLAYAN KÖPEK ISIRMAZ DONALD!"

Ünlü sanatçı Işın Karaca ise "Isıracak köpek havlamaz" sözleriyle Trump'a tepki gösterdi.

Yorumlar

Sefil Bilo Bizim Esadla derdimiz ne? Anlat Akp nedir sorun?