Ünlü sanatçı Metin Şentürk Seksenler dizisinde

TRT 1'in klasikleri arasında yer alan Seksenler dizisine sürpriz bir isim dahil oldu. Metin Şentürk, yeniden TRT 1 ekranlarına dönen ve hafta içi her gün yayınlanan Seksenler dizisinde yer almaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü sanatçı Metin Şentürk Seksenler dizisinde

TRT 1'in unutulmazları arasında yer alan Seksenler dizisi yeni sezonla sürpriz yapmıştı; şimdi kadrosuna da sürpriz bir ismi dahil etti. Ünlü sanatçı Metin Şentürk de artık Seksenler dizisinde farklı bir karakteri canlandıracak.

Yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Bora Tekay’ın oturduğu 'Seksenler' dizisinde Metin Şentürk, 'Ferit' karakterine hayat verecek.

Metin Şentürk’ün hayat vereceği 'Ferit' karakteri, Çınar Altı Mahallesi’ne video kasetçi dükkânı işletmeye geliyor. Ferit’in görme engelli olmasına rağmen bir yerden bir yere giderken zorluk çekmemesi, çalışabilmesi, film izleyebilmesi mahallelinin dikkatini çekiyor. Sıkı bir sinema tutkunu olan Ferit, birçok filmi çok iyi biliyor. Durum böyle olunca mahallede aslında görüyor olduğu hakkında söylentiler çıkıyor.

Ünlü sanatçı Metin Şentürk Seksenler dizisinde

'Seksenler' dizisi, hafta içi her gün 17.00’de TRT 1’de.

Yorumlar