Ünlü kayak merkezlerinde 2020 otel fiyatları ne kadar?

Türkiye'nin ünlü kayak merkezlerinde bulunan 2020 otel fiyatları ne kadar? Otellerde konaklamanın bedeli ve imkanları nasıl?

Google Haberlere Abone ol
Kış tatili 2020 otel fiyatları ne kadar?

Türkiye'de kayak denilince akla ilk gelen yer Uludağ, Kartepe ve doğal olarak da Erzurum Palandöken gelir. Peki, bu ünlü kayak merkezlerindeki otellerde 2020 tatil fiyatları ne kadar? Kayak merkezlerinde 2020 otel fiyatları ne kadar? Kayak merkezlerinde konaklamanın bedeli kaç liradan başlıyor? İşte ünlü kayak merkezlerinde 2020 tatil fiyatları:

ERZURUM PALANDÖKEN OTELLERİ 2020 TATİL FİYATLARI

Kış tatilini doğal karlar üzerinde geçirmek isteyenler için en ideal merkezlerden birisi tabii ki Erzurum Palandöken'dir. Erzurum Palandöken'de otel fiyatları da normal kayak merkezlerine göre daha uygundur.

Polat Erzurum Resort Hoteli kış tatili fiyatı 466 TL'den başlıyor. Otel Erzurum Havaalanı'na 15 km, Palandöken'e 3 km uzaklıktadır. Erzurum şehir merkezine yalnızca 10 kilometre mesafede bulunan Palandöken, 50 kilometreyi bulan pist uzunluğu ile kış sporları tutkunlarına istedikleri olanakları fazlasıyla sunuyor. Polat Erzurum Resort Hotel’e ait telesiyej sistemi ile dağ üzerinde bulunan kayak noktalarına kolay ve hızlı ulaşım sağlanabiliyor. Otelin advance 800 m., beginner 500 m. ve medium 1097 m. olmak üzere üç adet pisti bulunmakta. 470 m2 büyüklüğünde Türkiye’nin en modern kayak odasında her oda için ücretsiz bir adet kayak dolabı yer alıyor. Ayrıca suni karlama sistemi ile kesintisiz kayak keyfi yapmanız mümkün. Minimum 3 gece konaklamalarda Erzurum Havaalanı’ndan otel transferi ve 1,2,3 liflerin kullanımı ücretsiz.
Polat Erzurum Resort Hotel'e ait olan 7,5 Km uzunluğundaki otel pistlerinde suni karlama sistemi ve gece kayağı için ışıklandırılmış pistleri bulunmaktadır.
Otelin 2 ayrı bölümünde yer alan Mini Club, 04 – 12 arası çocuklara özel eğitmenler eşliğinde eğlenceli etkinlikler sunuyor.

Palan Ski Resort Hotel'de tatil fiyat ise 341 TL'den başlıyor. Otel Erzurum Havaalanı'na 15 km, Erzurum’a 3 km uzaklıktadır. Avantajları: Minimum 3 gece Tam Pansiyon Plus konaklamalarda Havalimanı – Otel transferi ve günlük 1 Skipass bileti ücretsiz. Kayak Merkezi başlangıç noktasına 100 metre mesafede. Otel-Gondol veya Telesiyej arası çift yön ücretsiz shuttle servisi veriliyor.

Dedeman Palandöken Hotel'in 2020 tatil fiyatları 317 TL'den başlıyor. Otel Erzurum Havaalanı'na 16 km, Erzurum’a 7 km uzaklıktadır. Yılda 150 gün karla kaplı olan Palandöken’deki kar tabakasının uzun bir süre ‘toz kar’ özelliğini kaybetmemesi sebebiyle Palandöken kayakçılar için ideal bir destinasyon. Palandöken’de 22 adet pist mevcut olup bunların ikisi olimpik pist ilan edilmiştir. Yüksekliği 3.176 metre olan Palandöken’de toplam 28 km'lik pistlerin en uzun parkuru 12 km'dir. Palandöken Dağı'nın karlı eteklerinde konumlanmış, Erzurum ve Palandöken Dağı'nın büyüleyen manzarasına sahip Dedeman Palandöken, 187 odalı bir kayak oteli olarak misafirlerini ağırlamakta. Tesiste ski dolapları ücretsiz. Günlük olarak verilen ücretsiz skipass, Palandöken ve Konaklı Kayak pistlerinde (Palandöken gece kayağı için) geçerli. Kayak dersi, kayak kiralama, kayak odası, telegondol, telesiyej, teleski gibi imkanlardan kiralama ücreti karşılığında faydalanabilirsiniz.

Sway Hotels Palandöken'de kış tatili 2020 fiyatları 594 TL'den başlıyor. Otel Erzurum Havaalanı'na 15 km, Erzurum’a 5 km uzaklıktadır.3.176 Metre yüksekliğindeki Büyük Ejder Dağı’nda bulunan Sway Hotels Palandöken’de, mavi-kırmızı ve siyah olmak üzere üç ayrı zorluk derecesinde toplam 12 Km uzunluğunda kayak ve snowboard pistleri yer alıyor. Özel karlandırma sistemi sayesinde sezon boyunca kar keyfi devam ediyor. Palandöken’deki diğer pistleri keşfetmek isteyen misafirler, 50 Km’lik alanda Palandöken Kayak Merkezi’ni keşfedebilir, Büyük Ejder Dağı’nda toplam 21 Km kayak keyfi sunan, 18 farklı piste ulaşabilir. Toplam Pist Uzunluğu 12.000 M, FIS "Uluslararası Kayak Federasyonu" Onaylı Büyük Slalom Pisti 1.900 Metre, Sway Hotels ışıklandırılmış pist uzunluğu 2250 Metre, Işıklandırılmış Özel Kızak Pisti 1200 Metre, Freestyle park ( Snow Board için doğal pist ) 1400 Metre

BURSA ULUDAĞ 2020 KIŞ TATİLİ FİYATLARI

Kervansaray Hotel Uludağ oteli kış tatili fiyatları 510 TL'den başlıyor. Otel Yenişehir Havaalanı'na 89 km, Bursa’ya 34 km uzaklıktadır. Kervansaray Telesiyej ve pistin kullanımı konaklama süresince misafirlere ücretsiz. Kayak odası bulunmakta olup, kayak dersi, kayak kiralama hizmetleri ücretli olarak veriliyor. Çocuklarınız için oyun odasındaki eğlenceler dışında, yaratıcılıklarını geliştirmeye, arkadaşlıklar kurmaya devam edebilecekleri özel alanlar mevcut.

Bof Hotels Uludağ Ski Convention Resort başlangıç tatil fiyatı 742 TL'den başlıyor. Otel Yenişehir Havaalanı'na 85 km, Bursa’ya 35 km uzaklıktadır. Turizm ve kayak merkezi Uludağ'da yer alan Bof Hotels Uludağ Ski Convention Resort kışın tadını dilediğiniz gibi çıkarabileceğiniz, misafirlerine pek çok etkinlik ve aktiviye imkanı sunan bir otel. Tesisin bulunduğu Uludağ 2. Gelişim Bölgesi'nde keyifle kayabileceğiniz en uzun pist olan Volfram Detachable - Maden Pisti ile beraber, toplam 7 adet mekanik tesis ve bunlara bağlı 18 ayrı pist bulunuyor. Ortak sistem ski-pass kartıyla Uludağ'ın tüm pistlerine tesisin pist alanından rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

KARS SARIKAMIŞ OTELLERİ 2020 TATİL FİYATLARI

Kayı Snow Otel'de kış tatili başlangıç fiyatı 528 TL'den başlıyor. Otel Kars Havaalanı'na 40 km, Sarıkamış’a 4 km uzaklıktadır.Doğu Ekspresi ile bir anda özellikle kış tatillerinin en çok tercih edilen destinasyonlarından biri olan Kars’ta zengin kültürel mirası, farklı lezzetleri, ve muhteşem bir kış manzarasını bir arada bulabilirsiniz. Dünya çapında bir benzeri sadece Alp Dağları'nda bulunan 'kristal kar'ı, Sarıkamış Kayak Merkezi'nde görmeniz mümkün. Ayrıca, Kars kaşarından kaz etine kadar birbirinden güzel lezzetleri mutlaka deneyimlemelisiniz. Sarıkamış bölgesinde bulunan Kayı Snow Otel tesislerinde kayak ve snowboard yapabileceğiniz kolay, orta ve zor seviye pistler bulunmakta. Doğa ile iç içe muazzam bir ortama sahip olan ve 92 adet odası bulunan otel, 2018 yılında tamamen yenilenmiş.

KOCAELİ KARTEPE KIŞ TATİLİ OTELLERİ 2020 FİYATLARI

The Green Park Kartepe'de kış tatili fiyatları 253 liradan başlıyor. Otel Sabiha Gökçen Havaalanı'na 80 km, Kartepe’ye 18 km uzaklıktadır.Kış turizmi açısından Türkiye'nin önemli merkezlerinden olan Kartepe, Marmara Bölgesi’nin üçüncü en yüksek noktası olma özelliği taşıyor. Samanlı Dağları’nın zirvesinde yer alan The Green Park Kartepe Resort & SPA, bir tarafta Sapanca Gölü diğer yanda İzmit Körfezi manzarası ile bölgenin öne çıkan otellerinden biri. Uzunluğu 450 m. ile 3200 m. arasında değişen, zorluk derecelerine göre kolay, zor ve çok zor olarak ayrılan toplan 17 pisti bulunan dünya standartlarına uygun bir kayak merkezine sahip. Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın da 3. büyük kayak kiralama merkezi ve doğal kar süresi en uzun kayak oteli. Deneyimli 12 kayak ve snowboard hocası ile hizmet vermekte. Kayak kiralama odasında en son teknoloji kullanılmakta. Smart kart sahibi olan tatilciler sıra beklemeden kayak, snowboard, kayak kıyafetleri kiralayabiliyor.

KAYSERİ ERCİYES KIŞ TATİLİ 2020 OTEL FİYATLARI

Ramada Resort Erciyes Oteli 2020 tatil fiyatları 720 TL'den başlıyor. Otel Kayseri Havaalanı'na 30 km, Kayseri’ye 25 km uzaklıktadır. Türkiye'nin en önemli kış sporları ve turizm merkezlerinden Erciyes Kış Turizm ve Kayak Merkezi son yıllarda aldığı yatırımlarla uluslararası standartlara kavuştu. Toplam 102 kilometre uzunlukta kayak pistine sahip Erciyes'te görkemli dağların manzarası eşliğinde dilediğiniz gibi kayak yapabilirsiniz. Erciyes bölgesinde bulunan Ramada Resort Erciyes, uygun konumuyla kayakseverlere doğa ile başbaşa, bembeyaz bir kayak deneyimi sunuyor. Ücretsiz skipass kullanımı. Gece kayağı kullanım imkanı ve piste ücretsiz Shuttle servis. Tüm odalar dağ ve göl manzaralı. 

BOLU KARTAL KAYA OTEL FİYATLARI 2020

Kaya Palazzo Ski Mountain Resort'te kayak tatili 945 TL'den başlıyor. Otel Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 km, Ankara’ya 180 km, Bolu’ya 40 km uzaklıktadır. Heybetiyle göz kamaştıran Köroğlu Dağları’nın eteklerindeki Kartalkaya Kayak Merkezi, İstanbul’a yakınlığıyla Uludağ’dan sonra en çok tercih edilen kayak merkezlerin biri. Kartalkaya bölgesinde bulunan ve 1.5 milyon metrekareye sahip pist alanı, Türkiye'de ilk kez kullanılan Leitner markalı önden korumalı lifti, farklı zorluk derecelerinde 15 pisti, ve toplamda 9 lifti ile Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort, bunların yanında telesiyejlere ulaşım imkanı veren mimarisi ile de tatilcilerin ilgisini çekiyor.

 

Yorumlar