Unice Tea Tree Arındırıcı Bakım Seti ile sağlıklı güzellik sizin elinizde!

Antiseptik ve antibakteriyel çay ağacının özleriyle zenginleştirilmiş olan Unice Tea Tree Arındırıcı Bakım Seti, arındırıcı şampuan, yüz yıkama jeli, gözenek sıkılaştırıcı tonik ve doğal sabun olmak üzere dört üründen oluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Unice Tea Tree Arındırıcı Bakım Seti

Avustralya yerlilerinin yüzlerce yıldır şifa niyetine hayatlarına kattığı çay ağacı yağı, Unice Tea Tree Arındırıcı Bakım Seti ile buluştu. Antiseptik ve antibakteriyel çay ağacının özleriyle zenginleştirilmiş olan Unice Tea Tree Arındırıcı Bakım Seti, arındırıcı şampuan, yüz yıkama jeli, gözenek sıkılaştırıcı tonik ve doğal sabun olmak üzere dört üründen oluşuyor. 

Çay ağacı yağı, Avustralya’da yetişen çay ağacının yassı yapraklarından elde ediliyor. Avustralya yerlilerinin yüzlerce yıldır şifa niyetine hayatlarına kattığı bu yağ, temizleyici ve iyileştirici etkisiyle pek çok derde deva oluyor, kokusuyla da baş döndürüyor. 

Çay ağacı yağından tıp alanında olduğu gibi kişisel bakımda da çok uzun yıllardır yararlanılıyor. Kişisel bakımdaki kullanım alanları saç dökülmesinden cilt enfeksiyonlarının iyileştirilmesine kadar uzanıyor. Cildi yumuşatan ve nemlendirerek yağ dengesinin korunmasını sağlayan çay ağacı yağı, aynı zamanda cilde pırıl pırıl bir görünüm kazandırıyor. Bu arada aknelerle savaşıyor, hatta önceden oluşmuş akne izlerini yok etmeye destek oluyor. Çarpma ve düşme gibi olaylar sonucunda ortaya çıkan morlukların yok edilmesinde de etkisi var. Çay ağacı yağı, ayrıca saçları gürleştirip bakımını sağlıyor, saç dökülmelerinin ve kepeklenmenin önüne geçiyor. 

Unice Multibrand Türkiye’nin eşsiz çay ağacı (tea tree) yağından yararlanarak yarattığı Unice Tea Tree Arındırıcı Bakım Seti, cildiniz ve saçlarınız için sağlıklı güzellik vadediyor. Yağlı ciltlerin kullanımına uygun olan set, çay ağacı özleriyle zenginleştirilmiş arındırıcı şampuan, yüz yıkama jeli, gözenek sıkılaştırıcı tonik ve doğal sabundan oluşuyor.

Unice Tea Tree Şampuan (250 ml): Avustralya kırsalının büyüleyici esintilerini ve kokusunu taşıyan bu arındırıcı şampuan, çay ağacı yapraklarının gücüyle saç diplerini ve saçlarınızı rahatlatmaya yardımcı olur, saçlarınızı canlandırır. Harika bir nemlendirme etkisi sunarken saçlarınızdaki fazla yağı temizler. Daha sağlıklı ve gür saçlar yaratır. 

Unice Tea Tree Yüz Toniği (250 ml): Yağlı ciltlerin kullanımına uygun olan yüz toniği, makyaj kalıntılarını temizler, gözeneklerinizi sıkılaştırır ve cildinizdeki sorunlu bölgelerin görünümünün azalmasına yardımcı olur.

Unice Tea Tree Yüz Temizleme Jeli (250 ml): Yağlı ciltler için geliştirilen yüz temizleme jeli, cildinizi nazikçe kirden ve fazla yağdan arındırır, tertemiz yapar. Tazeleyici köpüğüyle muhteşem bir temizlik deneyimi yaşamanızı sağlar.  

Unice Tea Tree Sabun (100 gr): Cildinizdeki fazla yağlanmayı cildinizi kurutmadan nazikçe ve derinlemesine temizleyen bu doğal sabun, siyah noktaların görünümünün azalmasını destekler, cildinizi sakinleştirip ferahlatır.

Unice Tea Tree Arındırıcı Bakım Seti Fiyatı: 124,99 TL

Unice Multibrand Türkiye Hakkında Bilgi: Ukrayna’da 2017 yılında kurulan Unice Multibrand’in “know how”ından yararlanarak çalışmalarını sürdüren Unice Multibrand Türkiye; Unice, Akten Kozmetik ve Fon Kozmetik markalarının yanı sıra kalite sertifikalarına sahip 23 farklı markanın ürününü satışa sunuyor. Bu markalar arasında Thalia Natural Beauty, Beany, PhytoComplex AHL, Bea’s, ClaraLine, Unice Home Care, AllesKlar da bulunuyor. Unice Multibrand Türkiye kataloglarında renkli kozmetikten cilt ve saç bakımına, parfümden sağlıklı yaşam ve ev bakımına kadar uzanan geniş bir yelpazede “doğal, kaliteli, teknolojik, insana ve doğaya saygılı” yüzlerce ürün yer alıyor.  

Yorumlar