UND, Arkas Sigorta ile sigorta maliyetlerini azaltacak

- UND ve Arkas Sigorta, sektörün sigorta yükünü azaltmak, firmaların doğru ürüne hızlı ve kolay yoldan ulaşmalarını sağlamak için iş birliği yaptı

Google Haberlere Abone ol
UND, Arkas Sigorta ile sigorta maliyetlerini azaltacak

İSTANBUL (AA) - Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ve Arkas Sigorta, sektörün sigorta yükünü azaltmak, firmaların doğru ürüne hızlı ve kolay yoldan ulaşmalarını sağlamak için iş birliği yaptı.

UND'den yapılan açıklamaya göre, dernek, sektörün en önemli ihtiyaçlarından olan sigorta hizmetlerine doğru şekilde ulaşılmasını sağlamak ve üyelerini yüksek sigorta maliyetlerinden korumak için Arkas Sigorta ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Bu kapsamda Arkas Sigorta, UND üyelerinin sigorta hizmetlerine kolay ve uygun maliyetle ulaşmalarını sağlarken, gerçek ihtiyaçları belirlemek ve doğru sigorta poliçeleri oluşturmak içi danışmanlık hizmeti verecek.

Arkas Sigorta, 1 Nisan 2018 tarihinden itibaren başlayacak yeni çözüm ortaklığı ile İzmir merkez olmak üzere İstanbul, Ankara, Mersin, Gaziantep, Trabzon, Bursa, Eskişehir, Denizli'de bulunan şubeleriyle tüm sigorta branşlarında UND üyelerinin sigorta alanındaki ihtiyaçlarını karşılayacak.

Arkas Sigorta Genel Müdürü Özlen Çetinel, iş birliğine ilişkin toplantıda, UND üyesi firmaların yurt genelinde ihtiyaç duyduğu sigorta ürünlerini doğru fiyat ve teminatlarla sunmayı amaçladıklarını belirterek, talep edilmesi halinde risk analizi ve değerlendirmelerin yanı sıra danışmanlık hizmeti de vereceklerini ifade etti.

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise yapılan iş birliğinin sektöre büyük avantaj sağlayacağını kaydederek, "Hasar yönetiminde firma temsilcilerine ve kaza durumlarında sürücülere sunulacak 7/24 desteğin yanı sıra, sektörün sigorta ihtiyaçlarının en doğru fiyat ve teminatlar çerçevesinde karşılanması amacıyla başlatılan yeni iş birliğinin üyelerimizin hizmetine sunar sektörümüz için hayırlı olmasını dileriz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar