Ümitcan Uygun neden tutuklanmıyor?

Ümitcan Uygun neden tutuklanmıyor sorusu Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili gelişmeleri izleyenler sıkça soruyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü hala tartışılıyor. Ölümünde şüpheli olarak görülen tartışılan tek isim ise sevgilisi Ümitcan Uygun oldu. Bu nedenle birçok vatandaş Ümitcan Uygun neden tutuklanmıyor sorusunu soruyor. 

Yasadışı karanlık işlerle uğraştığı bar ve pavyonlardan çıkmadığı bilinen Ümitcan Uygun'un Aleyna Çakır'ı da beraberinde bataklıklara sürüklediği ortaya çıkmıştı. 

Aleyna Çakır'ı öldürdüğü iddia edilen Ümitcan Uygun, şimdi de Ankara pavyonlarında Aleyna Çakır'la oyun videosu ortaya çıktı.

Genç kızın Ankara'da yoğun olan oturak aleminde yer aldığı video görüntüleri paylaşılıyor.

Türkiye 21 yaşındaki Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen'in ölümünü araştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kilitlendi. Genç kızın şiddet gördüğü ve tehdit edildiği ortaya çıkınca avukatlar harekete geçti. Aleyna Çakır (21), 3 Haziran'da Ankara'da evinde asılı olarak bulundu. Ailesi intihara inanmadı. 

Sevgilisi Ümit Uygun'un genç kızı darp ettiği videonun ortaya çıkmasının ardından ve görgü tanıklarının anlattıkları, Çakır'ın öldürülmüş olabileceği şüphesini daha da arttırdı. 

Avukat Ceren Köker Öztok Aleyna'nın başına gelenlerin tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğduğunu belirtti.

Çakır'ın ölümüyle ilgili bir an evvel tutuklama talebinin verilmesi gerektiğine dikkat çeken Öztok, "Biz adaletin ne kadar hızlı bir şekilde işlediğini gösterebilirsek işte o zaman adalet gerektiği gibi tecelli etmiş olur" diye konuştu.