Ümit Özdağ'dan PKK propagandası gibi açıklama

Ümit Özdağ, Türkiye'de başarılı bir şekilde yürütülen operasyonlarla temizlenen terör örgütünün propagandası anlamına gelebilecek ifadelerle, "Operasyonlar nedeniyle değil kendileri çekildi" iddiasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ümit Özdağ'dan PKK propagandası gibi açıklama

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep'te düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'deki PKK varlığının azalmasının, örgütün Suriye'nin kuzeyine çekilmesinden kaynaklandığını belirtti.

PKK YANDAŞLARI GİBİ KONUŞTU

20 Ocak 2024 tarihinde, Gaziantep'te düzenlenen bir basın toplantısında Ümit Özdağ, PKK'nın Türkiye içindeki varlığının azalmasının, Türk güvenlik güçlerinin başarısı olmadığını iddia etti. Özdağ, "Türkiye içinde hiç PKK'lı kalmadı bu bizim başarımız deniliyor. Hayır. PKK Suriye'nin kuzeyinde devlet kurma sürecinde olduğu için bütün elemanlarını oraya çekti" dedi.

Özdağ, PKK'nın Amerikan desteği ile Suriye'nin kuzeyinde eğitildiğini ve daha büyük saldırılar için hazırlandıklarını savundu.

ADAY AÇIKLAMASI

Aynı toplantıda, Zafer Partisi'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayan Ümit Özdağ, partisinin seçim stratejisi ve Gaziantep'teki hedefleri hakkında bilgi verdi. Özdağ, "Gaziantep'te yapacağımız çok şey var. Büyükşehir Belediye Başkanlığına Mehmet Pamuk kardeşimizi aday gösteriyoruz" dedi.

Ayrıca, ilçe belediye başkan adaylarının da resmi açıklamayla duyurulacağını belirtti.

Yorumlar