Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Bolu kampı

- Sakatlanan Ahmet Can Duran, aday kadrodan çıkarıldı

Google Haberlere Abone ol
Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Bolu kampı


BOLU (AA) - Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını Bolu'da yaptığı idmanla sürdürdü.

Milliler, 14-22 Temmuz tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek şampiyona hazırlıklarına Karaçayır Spor Salonu'nda devam etti.

20 Yaş Altı Milli Basketbol Takımı İdarecisi Bekir Yarangüme, gazetecilere yaptığı açıklamada, 20 oyuncuyla başladıkları kampta sayının 14'e düştüğünü belirterek, "Kamp sürecinin ilk etabını 10 Haziran'da burada tamamlayacağız." dedi.

Takıma katılacak oyuncuların da bulunduğunu ifade eden Yarangüme, "Play-off yarı final serisinde elenen Banvit ve Anadolu Efes'ten oyuncularımız da takıma katılacak. Bolu kampından sonra İstanbul'a döneceğiz." şeklinde konuştu.

Yarangüme, Ukrayna'da bir turnuvaya katılacaklarını anlatarak, "Sonrasında İstanbul'da kamp yapacağız. İtalya'da tekrar bir turnuvaya katılacağız. Sonrasında ülkemize dönüp burada Turgut Atakol Turnuvası'na katılacağız. O turnuva da mini bir Avrupa Şampiyonası niteliği taşıyacak. Çok iyi takımlarla mücadele edeceğiz. Durumumuzun nasıl olduğunu net bir şekilde gösterebilecek bir turnuva. Sonrasında da Avrupa Şampiyonası'na gideceğiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Bolu kampının çok iyi geçtiğini kaydeden Yarangüme, "Oyuncularımız da zaten hazır bir şekilde gelmişler. Tabii milli forma da olduğu için çok istekliler. Şanssız bir sakatlık yaşadık. Ahmet Can Duran sakatlandı ve kadrodan çıkarıldı. Bunlar basketbolun içinde oluyor. Onun dışında son derece olumlu ve pozitif şekilde süreç işliyor." değerlendirmesinde bulundu.


Yorumlar