Uluslararası reklam holdingleri PKK için iş başında

TSK ve ÖSO'nun Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı başarıyla devam ediyor. PKK destekçisi batılı ülkeler ise açık açık terör örgütüne desteklerini sürdürüyor. Uluslararası reklam holdinglerinin tasarımcı ve fotoğrafçılarının Afrin ile ilgili olarak PKK/YPG adına nasıl kara propaganda yaptıkları ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Uluslararası reklam holdingleri PKK için iş başında

Türkiye, güneyindeki terör tehdidini bertaraf etmek için 20 Ocak günü, Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nı başlattı. Türkiye'nin Afrin'e yönelik operasyonu, başta terör ögütü PYD/YPG/PKK'ya korku salarken, örgütün en büyük destekçileri de endişeye kapıldı.

Operasyonun başladığı günden bu yana Türkiye'ye endişelerini ileten ABD ve teröristleri destekleyen diğer ülkeler, sadece diplomatik girişimlerle sınırlı kalmadı. Tüm kurum ve kuruluşlarını, PYD/YPG/PKK'lı teröristleri sempatik göstermek için devreye soktu.

Uluslararası reklam holdinglerinin tasarımcı ve fotoğrafçılarının Afrin ile ilgili olarak PKK/YPG adına nasıl kara propaganda yaptıkları ortaya çıktı. Birleşmiş çalışanından Pentagon tasarımcısına, CIA çalışanından Rus İllüstratör'e kadar çok sayıda ismin PKK/YPG terör örgütünün propagandası için çalıştığı ortaya çıktı.

Genç İletişimciler Derneği Başkanı, reklamcı Çağlayan İbiş, terör örgütünün Afrin ile ilgili olarak yaptığı kara propagandada uluslararası reklamcıların nasıl devreye girdiğini örnekleriyle ortaya koydu.

Kaynak: Yenişafak

Yorumlar