Udemy indirim kuponu nasıl kullanılır, nereden bulunur?

Udemy indirim kuponu nasıl kullanılır, nereden bulunur, işlemler sayfası veya yeri nerede?

Google Haberlere Abone ol
Udemy indirim kuponu nasıl kullanılır?

Udemy indirim kuponu veya kodu nereden alınır ve nasıl kullanılır, nereden bulunur, işlemler sayfası veya yeri nerede?

Udemy kurslarında eğitim almak isteyenler indirim kuponlarını nasıl kullanacağını merak ediyor.

Udemy kurslarına yönelik hediye kuponları ve indirim kodları aynı anlama geliyor ve aynı şekilde uygulanıyor. 

Kodu veya kuponu kullanmak isteyenler genel olarak şu soruların cevabını bulmaya çalışıyor: 

Kupon kodunu girmeye çalıştığımda neden "Üzgünüz, bu kurs bu promosyon kapsamında değil" mesajını görüyorum?

Kupon kodlarını ne kadar sürede kullanabilirim?

Gelecekte promosyonlar olacak mı?

Kupon kodunu girmeye çalıştığımda neden "Üzgünüz, bu kurs bu promosyon kapsamında değil" mesajını görüyorum?  Kupon kodlarını ne kadar sürede kullanabilirim?  Gelecekte promosyonlar olacak mı?  Udemy kupon kodu ile Eğitmen kuponu arasındaki fark nedir? Aradaki farkı nasıl anlayabilirim?  Neden Udemy mobil uygulamasında kupon kodu giremiyorum?  Yakın zamanda bir kurs satın aldım ancak şimdi elimdeki kupon kodu ile kurs için ödediğim fiyattan daha düşük bir tutar ödeyebilirim. Ne yapabilirim?  Bir kurs için kuponu veya hediye kodunu nasıl kullanabilirim?
Udemy indirim kuponu nasıl kullanılır, nereden bulunur?

 

Udemy kupon kodu ile Eğitmen kuponu arasındaki fark nedir? Aradaki farkı nasıl anlayabilirim?

Neden Udemy mobil uygulamasında kupon kodu giremiyorum?

Yakın zamanda bir kurs satın aldım ancak şimdi elimdeki kupon kodu ile kurs için ödediğim fiyattan daha düşük bir tutar ödeyebilirim. Ne yapabilirim?

Bir kurs için kuponu veya hediye kodunu nasıl kullanabilirim?

Peki, Udemy indirim kuponu nasıl kullanılır?

Kupon ve hediye kodları Udemy.com adresinde kullanılabilir.

Bununla birlikte, kupon ve hediye kodları şu anda mobil uygulamamızda desteklenmemektedir.

Bir kurs için kullanmak istediğiniz kuponunuz veya hediye kodunuz varsa alışveriş sepetinde hızlıca kullanabilirsiniz.

Alışveriş sepetini kullanırken nasıl kupon kodu uygulayacağınızı öğrenin.

Bazı eğitmenlerin Udemy promosyonlarına katılmadığını lütfen unutmayın. Bu nedenle bazı kurslar, devam eden bir Udemy indiriminde edinilen bir kupon için uygun olmayabilir.

KUPON KODUNU GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA NEDEN "ÜZGÜNÜZ, BU KURS BU PROMOSYON KAPSAMINDA DEĞİL" MESAJINI GÖRÜYORUM?

Udemy kursları, eğitmenler tarafından oluşturulup yönetildiğinden kurslarının promosyonlarda ve indirimlerde yer alıp almayacağıyla ilgili kararları eğitmenlerimiz vermektedir. Bu uyarı mesajını görürseniz aldığınız kupon kodunun ilgili kurs için kullanılamayacağını lütfen unutmayın. Bunun yanı sıra, çoğu eğitmenimizin Udemy promosyonlarına kayıtlı olduğunu belirtmek isteriz. Bu nedenle kupon kodunu benzer bir kurs için kullanabilme ihtimaliniz oldukça yüksektir. Udemy'de kurs arama ile ilgili ipuçlarını inceleyin.

Udemy promosyonlarının uzunluk ve kapsam açısından değişiklik gösterebileceğini ve bazı indirimlerin platformumuzun tamamında geçerli olmadığını lütfen unutmayın.

KUPON KODLARINI NE KADAR SÜREDE KULLANABİLİRİM?

Udemy kupon kodları: Sahip olduğunuz kupon kodu bir Udemy promosyonuna dahilse kupon kodu promosyon sona erene kadar uygun kurslarda indirim kazanmak için kullanılabilir. Udemy promosyonlarının süreleri değişiklik gösterir. Bazı promosyonlar birkaç gün devam ederken bazıları birkaç hafta boyunca devam edebilir. Ayrıca kuponlar için maksimum kullanım miktarı, kupona veya promosyona bağlı olarak değişebilir.

Eğitmen kupon kodları: Udemy kodlarında olduğu gibi eğitmenler tarafından sağlanan kuponlar da kullanım süresinin sonuna gelebilir veya maksimum kullanım sayısına ulaşabilir. Kupon sistemimiz, eğitmenlerin çeşitli son kullanım dönemleri ve kullanım sınırlarına sahip farklı türlerde kuponlar oluşturmasına olanak tanır. Eğitmenlerimizden, dağıttıkları her bir kuponun özelliklerini belirtmesini bekleriz ancak bir eğitmen tarafından size sağlanan bir kuponun şartlarından emin değilseniz bu bilgileri doğrudan eğitmene sormanızı öneririz.

GELECEKTE PROMOSYONLAR OLACAK MI?

Evet! Sık sık kursları düşük fiyatlardan sunan promosyonlar uyguluyoruz! Promosyonlarımızdan haberdar olmak istiyorsanız lütfen promosyon e-postalarımıza abone olduğunuzdan emin olun. Bildirim ayarlarınızı, hesap bildirimleri sayfanızdan inceleyebilirsiniz.

UDEMY KUPON KODU İLE EĞİTMEN KUPONU ARASINDAKİ FARK NEDİR? ARADAKİ FARKI NASIL ANLAYABİLİRİM?

Udemy kursları, eğitmenler tarafından oluşturulup yönetildiğinden dilediklerinde kendi kursları için kupon kodları oluşturabilirler. Bu kuponlar yukarıda açıklandığı üzere Udemy.com adresinde kullanılabilir.

Genellikle eğitmenler oluşturdukları kuponları kurslarındaki promosyon duyurularında öğrencilerine iletirler. Bu kuponlar çoğunlukla eğitmenler tarafından öğrencilere yazılan kişiselleştirilmiş mesajları içerir. Ayrıca çoğu eğitmen Udemy'den bağımsız olarak kendi sosyal medya kanalları ve reklam kampanyaları üzerinden kendi promosyonlarını yürütmektedir.

NEDEN UDEMY MOBİL UYGULAMASINDA KUPON KODU GİREMİYORUM?

Udemy mobil uygulaması, Google Play (Android) ve Apple App Store (iOS) ödeme sistemlerini kullanır. Bu nedenle bu platformlarda şu an için Udemy kuponları kullanılamamaktadır. Udemy.com'da kupon veya hediye kodunun nasıl girileceğine dair talimatlar yukarıda verilmiştir.

YAKIN ZAMANDA BİR KURS SATIN ALDIM ANCAK ŞİMDİ ELİMDEKİ KUPON KODU İLE KURS İÇİN ÖDEDİĞİM FİYATTAN DAHA DÜŞÜK BİR TUTAR ÖDEYEBİLİRİM. NE YAPABİLİRİM?

Tüm kurslar için ilk satın alım tarihinden itibaren 30 gün içinde mevcut olan en iyi fiyatı sağlıyoruz. Fiyat ayarlamasını işleme alabilmemiz için lütfen kursun tam başlığı ve sahip olduğunuz kupon kodu ile birlikte Destek ile iletişime geçin.


 

Yorumlar