Üçüncü 1000 TL geliri olmayan herkes başvurabilir

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, üçüncü 1000 Tl yardım için başvuruların başladığını bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
Üçüncü 1000 TL geliri olmayan herkes başvurabilir

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 1000 TL yardımların 3. fazının başladığını duyurdu. E-devlet üzerinden başvuran, geliri olmayan herkes bu yardımdan faydalanabilecek.

Bakan Selçuk, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, Sosyal Destek Programına T.C. kimlik numarasının son hanesi "0" olanların pazartesi, "2" olanların salı, "4" olanların çarşamba, "6" olanların perşembe ve "8" olanların cuma günü başvuru yapabileceğini belirtti.

Cumartesi ve pazar günleri ise sınırlama olmaksızın herkesin başvurabileceğini kaydeden Selçuk, paylaşımında "#BirlikteBaşaracağız" etiketini kullandı.

Yorumlar

Gulcan erıs Hıc bir gelırım yok çok magdurum
Gulcan erıs 1000 TL yardım ıstıyorum
Emanet Dalgıç ben üzülüyorum 537 alıyorum biz beş kişiyiz bize yardımcı olursanız sevinirim.
Nazan zahidoglu Evde iki çocuk var ve yaşları küçük eşim ve ben calsmyoruz virüs nedeniyle lütfen durumumuz çok perişan yardmcı olun
Nazan zahidoğlu Esim de bende çalşmyoruz 2 cocuk var evde cok perişan durumdayız çocukların masraflarını karşlyamyoruz komşular yiyecek yardmı yapıyorlar lütfen bize de yardm edin