Ücretsiz A101 hediye çeki dolandırılığına dikkat (WhatsApp üzerinden gelen bu mesajlara can yakıyor)!

Whatsap üzerinden ücretsiz A101 alışveriş hediye çeki dolandırıcılığı yayılmaya başladı. A101 Market logosunu kullanan dolandırıcılar "Tebrikler! 150 TL değerinde ücretsiz bir A101 hediye çeki almak icin küçük anketimize katılmayı seçtiniz. Küçük anketimize cevap verin. Sadece 1498 hediye ..." mesajıyla insanları mağdur etmeye devam ediyor. 

Google Haberlere Abone ol
Ücretsiz A101 hediye çeki dolandırılığına dikkat (WhatsApp üzerinden gelen bu mesajlara can yakıyor)!

Kurban Bayramı öncesi dolancırıcılar, kurdukları sahte bir site üzerinden Türkiye'nin en ünlü perakende alışveriş market zinciri olan A101 logosunu izinsiz kullanarak insanları dolandırmaya devam ediyor. Whatsap üzerinden yayılan mesajla insanları sahte siteye yönlendiren dolandırıcılar "Tebrikler! 150 TL değerinde ücretsiz bir A101 hediye çeki almak icin küçük anketimize katılmayı seçtiniz. Küçük anketimize cevap verin. Sadece 1498 hediye ..." mesajı iletiyor. 

ücretsiz 150 TL'lik A101 ücretsiz alışveriş kuponu kazanmak isteyenlerden sitede 3 soruluk ankete katılması isteniyor. Çeşitli soruların cevaplanmasından sonra "Ücretsiz A101 alışveriş kuponu kazandınız." denilerek bu promosyonu WhatsApp'taki tüm arkadaşlarınızla/gruplarla paylaşmanız isteniyor. 

Ücretsiz ücretsiz A101 alışveriş çeki dolandırıcılığının bir benzeri BİM, Loreal, MİGROS ve THY içinde yapılmıştı

Yorumlar