Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı yaş sınırı kaç?

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı yaş sınırı kaç? Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı konusu, oyuncuları? gibi sorularının yanıtı 17 Ocak'ta vizyona girecek olan filmin konusunu, yaş sınırını ve oyuncularını merak eden vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı yaş sınırı kaç?

Türkler Geliyor yaş sınırı kaç? son zamanların en çok merak edilen sorularından biridir. Fragmanı milyonlarca izlenerek rekor kıran Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi ile ilgili merak edilen konular hakkında araştırmalar devam ediyor. Özellikle film ile ilgili merak edilen konularından başında filmin konusu, yaş sınırı ve filmde oynayan oyuncuların kimler olduğu çokça merak ediliyor. Peki, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi yaş sınırı kaç? 

"Diriliş Ertuğrul" ve "Kuruluş Osman" dizileri ile ismini duyduğumuz Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında çekilen "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" filmi bu hafta sinemalara geliyor. 

TÜRKLER GELİYOR: ADALETİN KILICI KONUSU

Filmin en başından sonuna kadar aksiyon dolu sahnelere şahit olacak izleyiciler film ile Fatih Sultan Mehmet dönemine bir yolculuk yapacak. Tarih-Aksiyon türündeki Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi, İstanbul'un fethi sonrasında yönünü Balkanlar'a çeviren Fatih'in buraya gönderdiği askerleri, ve bu coğrafyada cihan devletinin köklerinin nasıl yeşerdiğini izleyici ile buluşturacak. Tarihte Bogomil (Boşnak) katliamını başlatan ve en barbar krallardan biri olarak bilinen Sırp Kralı Lazar, yönünü Balkanlar'a çeviren Osmanlı Devleti'ne karşı Katolik dünyası ve Papayla ittifak yapar. Bunu duyan Fatih, akıncılarını gönderir.

TÜRKLER GELİYOR: ADALETİN KILICI OYUNCULARI 

Senaryosunu Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin'in yazdığı Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminin oyuncu kadrosunda Emre Kıvılcım, Levent Özdilek, Ece Çeşmioğlu, Serdar Gökhan, Ebru Özkan, Seray Kaya, Eren Vurdem, Ogün Kaptanoğlu, Selda Alkor ve Cemal Hünal gibi isimler yer alıyor.

FİLMİN YAŞ SINIRI KAÇ

Bu hafta vizyona girecek olan Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi için yaş sınırı henüz belirlenmedi.

Yorumlar