"Türkiye'nin uluslararası rekabet gücü artıyor"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun Bursa ziyareti sırasında yaptığı açıklamalar, ülkenin ulaşım ve iletişim projeleriyle uluslararası alanda nasıl daha rekabetçi hale geldiğini ortaya koyuyor.

Google Haberlere Abone ol
"Türkiye'nin uluslararası rekabet gücü artıyor"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret eden ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile görüşen Uraloğlu, İl İstişare Toplantısı'na katıldı.

GAZZE KRİZİNE SERT TEPKİ

Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından Uraloğlu, Gazze'deki duruma dikkat çekti. "İsrail, Gazze'de insanlığı çiğniyor", diyerek uluslararası toplumun bu duruma sessiz kalmasını eleştirdi.

TÜRKİYE'NİN ULAŞIM VE İLETİŞİM YATIRIMLARI

Uraloğlu, Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına yapılan yatırımların detaylarını paylaştı. 194 milyar dolarlık yatırımla Marmaray, Avrasya Tüneli, İstanbul Havalimanı gibi büyük projelerin hayata geçirildiğini belirtti.

BURSA'YA ÖZEL PROJELER

Bakan, Bursa'ya özel ulaşım projelerine de değindi. Bursa'nın ulaşım ağını güçlendirecek projeleri yakından takip ettiklerini ve bu projelerin şehrin gelişimine büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

"BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE" VİZYONU

Uraloğlu, Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısı ile ilgili hedeflerini ve vizyonunu paylaştı. "Türkiye Yüzyılı Vizyonu" çerçevesinde ülkenin her noktasına yatırım yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Yorumlar