Türkiye ve dünyadan haftanın fotoğrafları

Anadolu Ajansı Türkiye ve dünyadan haftanın fotoğraflarını yayınladı. Dünya koronavirüs salgını ile mücadele etmeye devam ediyor. AA'nın yayınladığı fotoğraf karelerinde müthiş resimler var. İşte Türkiye ve dünyadan haftanın fotoğrafları

Türkiye ve dünyadan haftanın fotoğrafları - Sayfa 1

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde sokağa çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) korunmak için maske taktı. Şam Kapısı'nın bulunduğu bölgeden geçen vatandaşlar, sızan ışık altında objektife böyle yansıdı. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Ajansı )

Türkiye ve dünyadan haftanın fotoğrafları - Sayfa 2

İngiltere'de koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının 7 Mayıs'a kadar devam edeceği duyuruldu. Londra'da Piccadilly Meydanı'ndaki billbordlarda Kraliçe 2. Elizabeth'in bugünlerin geride kalacağını ifade ettiği koronavirüs mesajı yer aldı. ( Isabel Infantes - Anadolu Ajansı )

Türkiye ve dünyadan haftanın fotoğrafları - Sayfa 3

Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki bir hastanenin yeni doğan ünitesinde, yeni tip koronavirüsten korunmaları için bebeklere yüz siperliği takılarak önlem alınıyor. ( Eko Siswono Toyudho - Anadolu Ajansı )

Türkiye ve dünyadan haftanın fotoğrafları - Sayfa 4

Endonezya'nın Depok kentinde Yaya, Tio ve Ray isimli sanatçıların yaptığı koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili duvar resimleri ilgi gördü. Bazı duvar resimlerinde salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkür yazısı yazıldı. ( Anton Raharjo - Anadolu Ajansı )