Türkiye Tek Yürek kim sunacak? Ortak yayını kim sunacak? Ortak yayın sunucuları kim?

Türkiye Tek Yürek kim sunacak? Ortak yayını kim sunacak? Ortak yayın sunucuları kim? Ortak yayını kim sunacak veya 7 ulusal kanalda aynı anda yayınlanacak "deprem yardım toplama kampanyası"nı hangi isimler sunacak?

Google Haberlere Abone ol
Türkiye yardım için tek yürek oldu

Ortak yayını kim sunacak? Ortak yayın sunucuları şimdiden merak konusu oldu. Asrın felaketinden sonra yaraları sarmaya başlayan Türkiye tek yürek oldu. Bu kapsamda ulusal kanallarda ortak yayınla bağış toplanacak. Bağış yayını aynı anda 7 kanaldan birden yayınlanacak. Peki, bu anlamlı günde ortak yayını kim sunacak? Türkiye Tek Yürek kim sunacak? Ortak yayını kim sunacak? Ortak yayın sunucuları kim?

TÜRKİYE TEK YÜREK KİM SUNACAK, ORTAK YAYINI KİM SUNACAK?

Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis’i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye’nin tek yürek olacağı canlı yayın tüm kanallarda aynı anda ekranlara gelecek. Yapılacak ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri depremzedelere destek olacak.

ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV 8'in sevilen dizi ve program yüzlerinin toplayacağı yardımlar, AFAD ve Kızılay'a bağışlanacak. Kızılay ve AFAD hesaplarında toplanacak yardımların depremzedelere aktarılacağı Türkiye Tek Yürek kampanyası tüm ulusal, bölgesel ve yerel televizyon kanallarının yanı sıra radyo istasyonlarından canlı yayınlanacak.

Yardım programının sunuculuğunu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz üstlendi.

SUNUM ŞEKLİ NASIL OLACAK?

Saat 20.00’de başlayacak olan yayının 02.00’de bitmesi planlanıyordu ancak son gelen bilgi yayının ucunun açık olacağı yönünde… Ortak yayında önce atv ile TRT “Nihat Hatipoğlu ve Pelin Çift”in moderatörlüğünde 20.00 ile 21.00 arası yayın yapacak. İki kanalın da ekran yüzleri siyah ağırlıklı kıyafetlerle yayında olacak. Call Center’lara oturacak olan ünlü isimler yardım toplamadan önce moderatörlerinin sorularına yanıt verecek, duygu ve düşüncelerini açıklayacak. Daha sonra telefonlar bağlandığında 100 bin TL üzeri bağışlar ekrana yazılacak, 500 bin TL üzeri bağışları yapanlar ise yayına bağlanacak.

İkinci sırada FOX ve Disney+ ile Kanal 7 21.00 ile 21.30 arası “Çağla Şıkel ve Tümer Doğru”nun moderatörlüğünde yardım toplayacak. Üçüncü sırada Star TV ile tv8 Acun Ilıcalı ve Nazlı Çelik’le ve son olarak da Show TV ile Kanal D Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yönetiminde yayında devam edecek. Gece 02.00’den sonra da yayın tekrar başa dönecek. Yayının clean kaydı tüm kanallar için açık tutulacak. Dileyen kanal programı yayınlayabilecek.


 

Yorumlar